"Mario Gomez"
"Mario Gomez"

Nemci osakaćeni! I Gomez završio Euro, četvorica vise za polufinale

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 18:31

“Imam puno poverenje u sve igrače koji su na raspolaganju“, kategoričan je selektor Joahim Lev

Mario GomezNemački mediji na bolovanje su poslali Samija Kediru, Fudbalski savez je zvanično potvrdio da je Mario Gomez taj koji neće igrati do kraja Evropskog prvenstva u Francuskoj. Iskusnom golgeteru stradala je desna loža zbog čega neće biti u konkurenciji za dva poslednja meča na kontinentalnoj smotri.

Kedira još ima kakve-takve šanse, pošto su detaljni pregledi pokazali da povreda primicača u levoj butini nije toliko ozbilja kako se isprva mislilo. Međutim, dovoljno je ozbiljna da Savez ne može da potvrdi da će  prvotimac Juventusa biti u igru za polufinale u četvrtak. Naprotiv.

Izabrane vesti

Podsetimo, Kedira se povredio u ranoj fazi četvrtfinalne utakmice sa Italijom pa ga je na terenu zamenio Bastijan Švajnštajger, ali bi veliki problem za selektora Joahima Leva mogao da bude taj što je i vezista Mančester junajted morao do ambulante. Švajnštajger je dobio udarac u desno koleno.

Polufinale zbog parnih kartona neće igrati ni štoper Mats Humels.
"Veoma gorke vesti. Ali moramo da prihvatimo realnost. Imamo dubinu u ovom timu. Imam puno poverenje u sve igrače. Bićemo spremni za polufinale u Marselju", širi optimizam selektor Lev.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalNemackaMario GomezEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara