""
""

Nenad Sakić podneo ostavku

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.09.17. | 17:29

A u sredu Napredak gostuje Partizanu

Pala je još jedna trenerska glava u Superligi. Nenad Sakić nije više šef stručnog štaba Napretka. Uprava Kruševljana je dan posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu (1:3) obavestila javnost da je stručnjak koji je preuzeo ekipu početkom jula podneo ostavku.

Posle samo devet utakmica u ulozi glavnokomandujućeg.
"Zahvaljujem se Marku Miškoviću na saradnji i šansi koju sam imao. Želeo sam da Napredak svakog dana napreduje i davao sam maksimum svakog dana. Jednostavno nije bilo dovoljno, nismo imali sreće. Stvari su išle putem koji nismo predvideli i smatram da je zbog kluba najbolja šok terapija koja bi trebalo da pokrene ekipu", obrazložio je odluku Nenad Sakić.

Izabrane vesti

S njim na klupi Čarapani su zabeležili tri pobede, remi čak pet poraza, a u sredu ih očekuje gostovanje Partizanu u Humskoj. 
"Svim ljudima u klubu i igračima se zahvaljujem na saradnji. Igračima još jednom poručujem da moraju da imaju cilj i da bi njihov put trebalo da vodi ka tom cilju. Želim da se Napredak što pre probudi i izađe iz rezultatske krize. Napretku je mesto u vrhu tabele, zaslužuje Evropu“, dopunio je Sakić.

U odnosu na početak sezone, nove trenere imaju niški Radnički, Vojvodina i Javor.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Napredak KruševacNenad SakićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara