""
""

NEREALNO, ALI ISTINITO! Ros Barkli pobegao sa lekarskih u Londonu?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.17. | 23:32

Šta se sve neće dogoditi Čelsiju ovog leta... Hoće li Konte preživeti...

Ovo već prevazilazi granice realnosti! Šta se sve neće dogoditi Čelsiju u ovom prelaznom roku... Romelua Lukakua oteo im je Mančester Junajted; Okslejd Čemberlen nije želeo kod Kontea, odlučio se za Liverpul; Fernando Ljorente završio je u Totenhemu jer je Roman Abramovič zakerao oko 3.000.000 evra...

Izabrane vesti

Antoniju Konteu postalo je večeras jasno da napadača neće dovesti, jer je premalo vremena ostalo i odlučio se za Rosa Barklija, dečka koji barem ima izražene ofanzivne karakteristike i može da igra odmah iza špiceva, ali onda se na volšeban način i vezista Evertona izmigoljio iz ruku italijanskog stručnjaka. 

A kako se sve odigralo? E to već može u onu rubriku verovali ili ne. 

Kako Skaj sports ekskluzivno javlja, pred najezdom nedaća koje su ga spopale Antonio Konte je večeras ekspresno uspeo da sa Evertonom dogovori transfer Rosa Barklija. Kako talentovanom reprezentazivcu ugovor sa Karamelama ističe narednog leta i on već od januara može da se obeća novom klubu bez obeštećenja, čelnici Evertona pristali su na ponudu tešku 32.500.000 evra plus bonusi.

Barkli se istog momenta uputio za London, na Stamford Bridžu je čak započeo lekarske preglede, a onda se iz čista mira, kako bismo mi to po naški rekli - popišmanio! Skaj čak tvrdi da je fudbaler prekinuo preglede "jer se tokom njih predomislio".   

Zvuči neverovatno, zar ne? Ali eto, i tako nešto je moguće. Barkli je dakle odustao, zaputio se odmah nazad u Liverpul, a kako je reagovao Konte možemo samo da zamislimo. I sve to "u pet do 12". 

Je l' to neko prokleo Plavce?

(foto: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaEvropameđunarodni fudbalPremijer ligaRos Barkli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara