""
""

Ni Mesi, ni Vardi, ni Suarez: Najubojitiji napadač Evrope igra za Eibar! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.02.16. | 12:40

Borha Baston ove sezone realizovao 82 posto šansi, daleko više nego superstarovi Barselone ili senzacija Premijer lige

Ni Mesi, ni Suarez, a ni senzacija Premijer lige – Vardi. Gledajući isključivo statističke podatke najubojitiji napadač u ligama petice trenutno je stacioniran u Baskiji i brani boje Eibara. Pogađate, reč je Borhi Gonzalesu Tomasu, poznatom po nadimku Baston.

Apsolutni junak Eibara i „krivac“ za sjajne rezultate malog baskijskog kluba ove sezone postigao je 16 prvenstvenih golova. Brojka za respekt, ali daleko iza cifara koje uz sebe imaju Vardi, Mesi i Suarez. Međutim, Baston je prema pojedinim statističkim podacima ove sezone realizovao 82 posto šansi, daleko više od nabrojanih igrača.

Izabrane vesti

Borha Baston je dugo prisutan na terenima španske Primere. Reč je o Atletikovom detetu koje nije uspelo da se izbori za mesto pod suncem u matičnom klubu. Vreme provodi po pozajmicama, baš kao i ove sezone u Eibaru... O njegovim poslednjim ostvarenjima je mnogo toga poznato, ali Baston od 2013.godine ima kontunitet kada je reč o broju postignutih golova.

Tada je igrao za La Korunju (deset golova), da bi tokom sezone 2014/15. blistao u redovima Saragose. Tada je na 39 utakmica postigao 23 gola.

Ove sezone se samo igrački nadogradio i sigurno je da će uspeti da se „naplati“. Ako mu Atletiko nije suđen, ima ko jeste.

Pratite MOZZART i na Zvaničnoj Fejsbuk stranici

 

 

 


tagovi

ŠpanijaPrimeraEvropaEibarBorha BastonAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara