Lazar Milošević, pobenik MOZZART takmičenja
Lazar Milošević, pobenik MOZZART takmičenja

Nije mit - Laza Milošević satire grčki Kino i grčki Tombo

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.20. | 15:51

Pobednik MOZZART takmičenja, danonoćno tipuje na svoje četiri srećne kombinacije, zbog kojih je i zaslužio “Samsung Galaxy Note 20 Ultra”

Stvarno nije mit, jer nema izvlačenja grčkog Kina (20/80) ili grčkog Tomba, bez tiketa Lazara Miloševića iz Petrovca na Mlavi! On je zaštitno lice Braničevskog okruga kada je reč o MOZZART igrama na brojeve! Pa kako da izostane, da ne bude reprezentativac svog kraja u takmičenju “Nije mit” koje je tog 5. novembra za glavnu premiju imalo moćni “Samsung Galaxy Note 20 Ultra”.

Čestitamo Lazaru Miloševiću, a on o doktrini lične pobede kaže: ”Moji tiketi moraju po ceo dan i to bez prestanka da rade za mene. Imam četiri kombinacije, koje u svakom krugu moram da uplatim. Tako je bilo i tog srećnog dana kada sam u kešu uzeo oko 70.000 dinara, plus uspeo da osvojim “Samsung Galaxy Note 20 Ultra”…

Izabrane vesti

Kažu da ste prešli na onlajn igru i grčki Kino i grčki Tombo, ali da ste i dalje i više nego redovan član MOZZART ekipe s uplatno-isplatnog mesta u kraju. Da li je to tačno?

Apsolutno, jer mi onlajn popunjavanje tiketa s brojevima koje i operateri u mojoj kladionici znaju napamet dozvoljava veći igrački komfor. Prosto, ne cepa mi brdo tiketa džepove, a pošto je igra aktivna po ceo dan, ovako mi je lakše da manipulišem dobitnim partijama“.

Koliko često dobijate?

„Svakodnevno, ali i igra traži od mene neprekidnu akciju i posvećenost. U proseku na igre s brojevima na dnevnom nivou ulažem oko 7.000 dinara, što se u mom slučaju baš isplati. Imao sam dobitke od 150.000, pa sve do 300.000 dinara“, priča u dahu Lazar Milošević, penzionisani vozač saniteta koji na kraju zagledajući novu mobilnu igračku preozbiljnih performansi kaže: “Život ima jednu glavnu, a hiljade sporednih ulica... Igra međutim nema tih sokaka, već samo jedan, pravi igrački put. Što se mene tiče, ja igram, a znam da će dobitak u MOZZART kladionici da me obraduje. Eto, grčki Kino i grčki Tombo su mi doneli ovaj vrhunski telefon.

Šta nameravate s njim da učinite?

Pa zar mislite da ga neću smesta upotrebiti. Odmah ću instalirati Mozzart Bet aplikaciju i nastavljam da igram tamo gde sam stao”.

Eto, tako stvari stoje kod Lazara Laze Miloševića… Da li bi i ti mogao da popunjavaš novinske stupce kao sledeći maher kladionice koja je donela odluku da zabavi s brojevima nema kraja? To na tvoju sreću odlučuješ sam, ili sama! MOZZART je tu samo da te podrži i nagradi sjajnim nagradama koje će i u budućnosti biti deo izazova u narednim takmičenjima u igrama s brojevima.


tagovi

grčki kinobrojeviMozzarttakmičenjedobitni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara