""
""

Nije samo Bašakšehir: Još jedan turski tim nišani Le Taleka

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.12.17. | 08:59

U igri je Trabzon, piše Tutomerkato

Italijanski specijalizovani sajt za transfere Tutomerkato javlja da je došao do informacija da je fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek na nišanu turskog kluba Trabzona!

Zanimljivo, ova informacija dolazi nedugo po vesti da lider tamošnjeg prvenstva Istanbul Bašakšehir želi Zvezdinog defanzivnog fudbalera. Kako sada stvari stoje, Turska je predodređena za Francuza kada je nastavak karijere u pitanju.

Izabrane vesti

Italijanski sajt Le Taleka opisuje kao snažnog fudbalera koji je u karijeri menjao pozicije. Piše se da je privukao pažnju iz Turske generalno, a posebno Trabzona koji je trenutno sedmi na tabeli, ali sa tendencijom napretka jer je to tim koji je u najboljoj formi u šampionatu s pet vezanih pobeda u ligi.

Turci hoće Le Taleka - odmah!

Le Talek je u Crvenu zvezdu došao u januaru 2016. godine, a ima ugovor do leta 2018. To znači da ulazi u poslednjih šest meseci ugovora tako da Zvezda želi da ga proda i da zaradi cifru kojom će biti zadovoljna.

Nekako već duže vreme provejava to da će Le Talek ove zime napustiti Marakanu, a Zvezda već traži zamenu ovom igraču koji je posle prekomande uspešno pokrivao poziciju štopera.

Za sada se kao moguće zamene pominju Dominik Dinga i Nemanja Milunović. Takođe, na stranicama MOZZART Sporta ste mogli da čitate i o interesovanju Zvezde za 18-godišnjeg štopera Vojvodine Ranka Veselinovića.

Za sada je neizvesna sudbina Srđana Babića koji je na jednogodišnjoj pozajmici iz Real Sosijedada i čija otkupna klauzula iznosi 2.000.000 evra. 

Uglavnom, Le Talek samo čeka da čuje gde nastavlja karijeru. Ako ćemo suditi po poslednjim informacijama, može da krene da razmišlja o Turskoj.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropameđunarodni fudbalSuperligaTrabzonTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara