Nije samo Voša: I Vardar u problemima pred gostovanje Steaui

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.12.18. | 11:48

"Neki mladi igrači će dobiti šansu da pokažu šta znaju. Očekujem da odigramo dobar meč i damo sve od sebe da pobedimo", rekao je trener Vardara Roberto Parondo

Trijumfalno završiti tekuću i ući u novu godinu. Glavni cilj rukometaša Vardara.

Izabranici Roberta Paronda odigraće poslednju utakmicu prve polusezone SEHA lige na gostovanju rumunskoj Steaui. Makedonski gigant trenutno ima 30 bodova, koliko i Zagreb (danas dočekuje Vojvodinu), dok je Steaua na šestoj poziciji sa pet pobeda i šest poraza. Vardar je u prvom ovosezonskom susretu bio bolji od Steaue sa 27:21.
"Idemo na pobedu, kao i uvek. Imamo probleme sa povredama, nećemo moći da računamo na Borozana, Moraeša, Dibirova, Šiškareva i Krištopansa. Stoga, neki mladi igrači će dobiti šansu da pokažu šta znaju. Očekujem da odigramo dobar meč i damo sve od sebe da pobedimo", rekao je trener Vardara.

Izabrane vesti

Slično razmišlja i Stojanče Stoilov.
"Umorili smo se čekajući zimsku pauzu, ali moramo da pristupimo ozbiljno današnjem meču i trijumfalno okončanmo polusezonu. Imamo neke probleme, ali nadam se pobedi uprkos svemu. Nikada ranije nismo igrali u Bukureštu, biće ovo novo iskustvo, ali cilj je isti - pobeda", podvukao je igrač makedonskog tima. 

SEHA LIGA - 13. KOLO:

Ponedeljak 

17.15: (4,40) Steaua (9,00) Vardar (1,30)
19.00: (1,07) PPD Zagreb (16,00) Vojvodina (11,00)

Utorak

20.15: Izviđač - Metalurg

Sreda

19.00: Železničar - Nekse

Petak

15.00: Prešov - Meškov Brest 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

SEHA ligaRK VardarRK Steaua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara