""
""

Nikad nije kasno za poklone: Partizan nagradio zlatnu decu

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.15. | 14:18

„U fudbalu ne smemo da gledamo šta smo uradili, već da samo napred“, ističe Miladin Stevanović, jedan od trojice prvaka sveta iz Humske 1

Tačno 23 dana posle najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala (otkako postojimo kao FSS) Partizan je upriličio svečanost na kojoj je plaketama nagradio osvajače zlatnih medalja na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Iz ruku predsednika Zorana Popovića priznanja za uspešno predstavljanje kluba i države dobili su Andrija Živković, Ivan Šaponjič i Miladin Stevanović.
Glava je još vruća glava, a ako vreme prolazi malo mi je jasnije šta smo uradili. Osvojiti Prvenstvo sveta nije mala stvar, imam tek 18 godina, a osvojio sam Mundijalito i debitovao za prvi tim Partizana. Divim se sebi“, rekao je Živković i ponovio da mu je drago što bar do zime ostaje u crno-belom dresu.

Izabrane vesti

Njegov kolega iz napada Ivan Šaponjić dodao je da je već zaboravio na umor i da će biti na raspolaganju treneru Zoranu Milinkoviću za prvi meč kvalifikaicja za Ligu šampiona, od kojeg mnogo očekuje i desni bek, po potrebi i štoper, Miladin Stevanović.
Slegli su se utisci sa Novog Zelanda, međutim, sad mi je najvažniji klub. Idemo u nove pobede sa Partizanom. U fudbalu ne smemo da gledamo šta smo uradili, već da samo napred. Prošle godine smo igrali grupnu fazu Lige Evrope, što je veliki uspeh, kvalitetno je takmičenje i njime bismo bili zadovoljni“, rekao je Stevanović.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Zoran PopovićSuperligaSrbijaFK PartizanMiladin StevanovićIvan ŠaponjićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara