"Kevin Kuranji"
"Kevin Kuranji"

Nikola Kalinić je heroj Dnjepra, Dinamo sigurno prvi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.11.14. | 20:02

Moskovljani slavili minimalcem protiv Estorila, Dnjepr kao gost slavio...

Kevin Kuranji

Fudbaleri Dnjepra uhvatili su poslednji voz za pohod na drugo mesto u Grupi F i odlazak u drugu fazu Lige Evrope, pošto su kao gosti savladali neugodni Karabak sa 2:1 i upisali prvi trijumf u grupnoj fazi! 

Izabrane vesti

Apsolutno sve zasluge za prvo slavlje Ukrajinaca u drugorazrednom takmičenju idu na račun hrvatskog centarfora Nikole Kalinića, koji je bio dvostruki strelac i tako uzeo meru timu iz Azerbejdžana. 

Posle svega pet minuta igre Kalinić je prvi put zatresao mrežu protivnika i to posle odlično izgrađene akcije sa desne strane. 

Domaćin je posle primljenog pogotka uspeo da konsoliduje svoje redove i krene u ofanzivu. To se do kraja prvog dela isplatilo, pošto je Džordž uspeo da anulira zaostatak i vrati rezultatsku neizvesnost.

Ipak, polovinom drugog dela utakmice Kalinić je iskoristio jednu od mnogobrojnih grešaka protivničke odbrane, matirao Sehića i Dnjepru doneo ogromnu radost. 

Dnjepr sada ima četiri boda, koliko i Karabak, dok je Inter neprikosnoven na prvom mestu. 

Dinamo je u Moskvi overio prvo mesto na tabeli i plasman u narednu fazu, upisavši četvrtu pobedu u Grupi E. Ovog puta, pod naletom Moskovljana pao je Estoril, minimalnim rezultatom - 1:0. 

Jedini pogodak na utakmici postigao je Kevin Kuranji, koji je posle neverovatne akcije praktično samo postavio nogu i usmerio loptu u metu.

Dinamo sada ima svih 12 bodova, dok je Estoril upisao tri.

Dinamo Moskva – Estoril 1:0 (0:0)
/Kuranji 77/

Karabak – Dnjepr 1:2 (1:1)
/Džordž 36 – Kalinić 15, 73/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dinamo MoskvaEstorilEvropaKevin KuranjiLiga EvropeNikola Kalinić fudbaler

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara