"Nikola Mijailović"
"Nikola Mijailović"

Nikola Mijailović tužio Svetozara Mijailovića zbog falsifikata: Bivši kapiten i dalje je igrač Zvezde?

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.09.15. | 15:23

Crveno-beli podneli zahtev za raskid ugovora, ali presuda još nije doneta

Nikola MijailovićSmenio je Zorana Stojadinovića sa mesta sportskog direktora, inicirao odlazak kompletne jedne uprave, ali duh Nikole Mijailovića i dalje kao mač nad glavama visi iznad čelnika Crvene zvezde. Aktuelni predsednik Svetozar Mijailović moraće da se brani povodom optužbi bivšeg kapitena da su u Ljutice Bogdana falsifikovali disciplinski pravilnik na osnovu kojem su Nikoli Mijailoviću uskratili plate u pokušaju da raskinu ugovor na njegovu štetu.

Ali kako za MOZZART Sport kaže fudbalerov advokat Vladimir Bojović.
"Zvezda jeste podnela zahtev za raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom Fudbalskog saveza Srbije, slučaj jeste zaključen, ali presuda još nije doneta", kaže Bojović advokatskim rečnim koji ume da zbuni običan svet.

Izabrane vesti

Da li smo to mi dobro razumeli?
"Trenutno, Mijailović je zvanično fudbaler Crvene zvezde. S tim da mu klub ne dozvoljava da ispunjava obaveze", pojašnjava Bojović.

I dodaje da je Prvo osnovno javno tužilađštvo u Beogradu pokrenulo predistražni postupak protiv Svetozara Mijailovića zbog osnovane sumnje da su NN lica iz kluba i on napravili krivično delo falsifikovanja isprave.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Svetozar MijailovićSuperligaSrbijaNikola MijailovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara