"Ninković"
"Ninković"

Nikola Ninković: Ni ja ne znam Zvezdine igrače, upoznaću ih na video-snimku

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.04.15. | 10:24

„Najviše bih voleo da budem taj koji će da reši derbi“, poručuje vezista crno-belih

NinkovićTotalna neobaveštenost ili plan da se večiti rival izbaci iz takta, tek Partizanovi fudbaleri kao da su se dogovorili da pred 148. derbi o igračima Crvene zvezde ne pričaju, kao da ne postoje. Najpre je Ivan Bandalovski poručio kako ne poznaje nijednog kolegu iz tabora crveno-belih, a odmah posle bugarskog defanzivca sličnim stilom nastavio je Nikola Ninković.

Mladi vezista crno-belih čak kaže da će rivala prvi put videti na video-snimcima koje će stručni štab, u sklopu pripreme duela na Marakani, pusitit ekipi u petak, samo dan pred jedan od ključnih duela za titulu.
Ne bavim se Zvezdom, ne zanima me, ne znam ni sve njene igrače. Tačnije, nijednog. Nema potrebe za tim. Zašto bih znao? Stvarno ne vidim razlog. Zato ne mogu ni da odgovorim ni na pitanje ko je iz Zvezdine ekipe najopasniji po naš gol. Dobićemo, kao i pred svaku drugu utakmicu, dan pred meča video-analizu protivnika od ljudi iz našeg stručnog štaba i to će biti dovoljno da ih upoznamo. Nadam se i pobedimo“, uverava Ninković.

Izabrane vesti

On je, takođe,  reagovao na konstataciju šefa struke kluba sa Marakane Nenada Lalatovića, koji je pre nekoliko dana poručio kako je veći pritisak na Partizanu.
„Ne želimo da se bavimo pričom naših protivnika, psiholškim ratom i prepucavanjima po medijima. Znamo šta nam je posao i gledamo samo u naše dvorište. Iskreno vam pričam, Partizan je na prvom mestu, ima pet bodova prednosti, a  vi sami procenite ko bi trebalo da ima veći pritisak“.

Ninković se ne libi da kaže da bi želeo da upravo on zatrese mrežu Predraga Rajkovića i donese slavlje crno-belima.
Najviše bih voleo da ja budem taj koji će da reši derbi, međutim, daleko da se time opterećujem. Partizan ima takvu ekipu da u ovom trenutku ima pet-šest fudbalera koji mogu da ponesu epitet junaka. Prošli put je to bio Drinčić, Saša Ilić je često izlazio kao pobednik i davao golove Zvezdi, zna i  Stefan Babović kako se pobeđuje Zvezda, a tu su i Andrija Živković i Ivan Šaponjić, čija efikasnost u poslednje vreme navodi na optimizam. Ne bih imao ništa protiv ni da neki igrač sa klupe reši derbi“, dopunio je Nikola Ninković.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola Ninković148. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara