""
""

Nikolić: Nagrađeni smo, ali još nam Zvezda beži šest bodova

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.09.16. | 20:09

"Mislim da je prvo poluvreme bilo potpuno konfuzno sa obe strane. Ovo je veoma važna pobeda za nas", naveo je trener Partizana

Partizan je dobio u 152. večitom derbiju sa 1:0, trener Marko Nikolić je zadržao oreol nepobedivosti u duelima sa Crvenom zvezdom, a ponovo je, kao i 2014. godine pod njegovim vođstvom, Parni valjak do trijumfa došao u samoj završnici.

Izabrane vesti

Odmah posle utakmice Nikolić je ocenio da ovaj večiti derbija nije baš doneo kvalitetnu partiju, ali da je njegova ekipa nagrađena za borbenost.
“Ovo je već drugi put otkad sam tu da ovako pobeđujemo u derbiju. Nagrađeni smo za borbenost u drugom poluvremenu u kojem smo bili bolji. Mislim da je prvo poluvreme bilo potpuno konfuzno sa obe strane. Ovo je veoma važna pobeda za nas. Dobili smo utakmicu, ne smemo da zaboravimo da smo i dalje na šest bodova zaostatka za Zvezdom“, rekao je Nikolić posle utakmice za televiziju Arena.

Na pitanje da li je Leonardo golom u završnici meča „kupio kredit“ kod njega, budući da je trebalo da izađe pre toga iz igre, ali je povreda Uroša Đurđevića promenila plan.
“Ne može to tako da se zove. On je rešio utakmicu, ali rešio je i pas Saše Ilića. U fudbalu ne može jedan igrač sam da uradi tako nešto“, zaključio je Nikolić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko Nikolić152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara