"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Nikolić poručio Saši Stamenkoviću: Samo brani, naš zadatak je da ti damo gol

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.08.14. | 14:10

„Naš cilj je grupna faza Lige Evrope i ako to uspemo, napravićemo podvig“, rekao trener crno-belih posle saznanja da mu je naredni evropski rival Nefči

Marko NikolićTrener Partizana Marko Nikolić rekao je da će njegov tim, iako mora da bude oprezan, probati već u prvom meču sa azerbejdžanskim Nefčijem da dođe do rezultata koji osigurava prolaz u grupnu fazu Lige Evrope.
„Bitno je da oba meča odigramo dobro, takmičarski. Ako to uspemo, onda ćemo imati dobru šansu da možda već u prvoj utakmici u Azerbejdžanu dođemo do rezultata koji bi nam garantovao mirniji revanš“, rekao je Nikolić, koji je prihvatio deo odgovornosti za eliminaciju od Ludogoreca.

Prvi meč baraža za Ligu Evrope igra se 21. avgusta u Bakuu, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.
Prikupićemo sve informacije i dobro se spremiti, a pre toga je važno da uspešno počnemo domaći šampionat. Naš cilj je grupna faza Lige Evrope i ako to uspemo, napravićemo podvig. Protivnik zavređuje pažnju, ali nije neprelazna prepreka", naveo je trener Partizana.

Izabrane vesti

Partizan i Nefči su se već sastali u sezoni 2012/2013 u grupnoj fazi Lige Evrope. Tada je u Beogradu bilo 0:0, a u Bakuu je meč završen 1:1.

Mrežu azerbejdžanskog kluba čuva nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković koji je na mečevima 2012. ušao u verbalni, a umalo i fizički sukob sa nekim igračima Partizana.
Pamtim te mečeve sa Nefčijem i oni pozivaju na oprez. Ne znam kakvih problema može da bude sa Stamenkovićem. Neka on radi svoj posao, kao i mi. Njegovo je da brani mrežu, a naše da mu stavimo loptu u tu mrežu“, zaključio je Nikolić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StamenkovićFK PartizanNefčiLiga EvropeMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara