"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Nikolićeva kritika: Nedopustivo je da Partizan stvori toliko šansi, a ne iskoristi ih

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.11.14. | 19:29

„Bitno je, izuzetno je bitno da u nedelju osvojimo tri boda, smatram da je taj meč sa Kruševljanima možda i presudan u ovom završnom ciklusu“, dodao je trener Partizana

Marko NikolićŠef Partizanove struke Marko Nikolić delovao je zadovljno dobro odrađenim poslom u osmini finala Kupa Srbije, ali je posle utakmice sa utakmice sa Slogom iz Petrovca na Mlavi osim pohvala delio i kritike.
„Igrali smo u kombinovanom sastavu, bez Lazovića, Volkova, Saše i Branka Ilića, kao i ranije povređenih fudbalera, pa nam je posle reprezentativne pauze trebalo sedam, osam minuta da uhvatimo ritam, međutim kada smo to uspeli odigrali smo možda najbolje prvo poluvreme ove sezone. Stvorili smo dosta akcija, uostalom iz takve jedne je pao gol, a ako negde ide kritika posle ove utakmice onda je na to račun realizacije, jer je nedopustivo da Partizan stvori toliko šansi i ne iskoristi ih, pogotovo što će biti jačih utakmica od ove, pa treba podići procenat efikasnosti“, rekao je Nikolić.

Mladi stručnjak je rekao da su svi mogući protivnici na žrebu za četvrtinu finala zakazanom za petak dobri, nije se izjasnio koga bi želeo za rivala, već kaže da se ekipa odmah po završetku meča preorijentisala na nedeljni duel Superlige sa Napretkom.
„Bitno je, izuzetno je bitno da u nedelju osvojimo tri boda, dolazi nam u goste ekipa koja nas je u prethodnom prvenstvu uskratila za pet bodova, i uz neke druge stvari rešile praktično pitanje šampiona. Zbog toga smatram da je taj meč sa Kruševljanima možda i presudan u ovom završnom ciklusu“, objasnio je stručnjak.

Izabrane vesti

Da li se tih stvari plaši i pred nedeljni duel, jer se već nekoliko puta otkako je u Partizanu osvrtao na suđenje koje nije bilo po volji crno-belima, Nikolić je odgovorio:
„Ne bojim se, mnogo je puta bilo pitanje da li se nečega bojim, ali ja samo želim da ukažem na neke stvari ako su one očigledne“.

U zaključku obraćanju medijima posle meča sa Slogom napomenuo još dva detalja.
„Želim da se zahvalim publici, koja možda nije došla u velikom broju, ali je prava publika i svaki navijač zaslužuje da mu se ponaosob zahvalim. A što se tiče Sloge, reč je o kvalitetnom timu, koji ima igrače za superligaške klubove, možda i za najveće klubove u zemlji. Ja im od svog srca želim da ostanu u borbi za plasman u viši rang“, završio je Nikolić.

(FOTO: Action images)


tagovi

Kup SrbijeMarko NikolićNapredak KruševacFK PartizanSloga Petrovac na MlaviSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara