""
""

Ninkov potpisao novi ugovor sa Tuluzom

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.05.14. | 15:30

Srpski defanzivac produžio vernost sa Ljubičastima do 2017. godine

Lepo Tuluzu sa Pavlom Ninkovim, lepo i Ninkovu u Tuluzu, pa nije bilo potrebe da se tu nešto menja.

Francuski klub i srpski defanzivac su obostrano zadovoljstvo danas ozvaničili potpisivanjem novog ugovora. Ninkov je 2011. stigao u Tuluz i potpisao četverogodišnji ugovor, a danas je vernost Ljubičastima produžio na još dve godine. Naravno, pod boljim finansijskim uslovima. Francuski klub je na zvaničnom Tviter profilu objavio da je Ninkov parafirao vernost do 2017. godine.

Izabrane vesti

Od kada je došao na stadion Munisipal, Ninkov je postao standardan u odbrani Tuluz, s tim što su ga ove sezone povrede sprečile da odigra veći broj mečeva. Klub je prezadovoljan njegovim izdanjima odlučio da ga “blindira” novim ugovorom i na taj način odbije sve zainteresovane rivale.

Pored Ninkova, članovi Tuluza su i još dvojica srpskih defanzivaca. Dušan Veškovac je stigao zimus iz Jang Bojsa i potpisao ugovor do 2017. godine, dok je Uroš Spajić pojačao Tuluz pre godinu i po dana i parafirao vernost do 2018. godine. Klub iz Tuluza će u narednih par dana obaviti i promociju Aleksandra Pešića iz Jagodine koji će potpisati petogodišnji ugovor, a spekuliše se da bi srpskoj koloniji mogao da se pridruži i Nemanja Pejčinović iz Nice. 

(FOTO: www.tfc.info)


tagovi

TuluzPavle NinkovLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara