"Ninković"
"Ninković"

Ninković kažnjen sa četiri meča suspenzije, Partizan najavio žalbu

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.03.14. | 18:09

Sportski direktor crno-belih Albert Nađ smatra da su disciplinci FSS preterali

NinkovićDiscilplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je vezistu Partizana Nikolu Ninkovića sa četiri meča suspenzije zbog fizičkog nasrtaja na Milana Ćuluma iz niškog Radničkog, koji je zaradio jedan meč suspenzije. Disciplinski sudija Slobodan Pajović kaže da se prilikom donošenja odluke vodilo računa o težini načinjenog prekršaja, ali i o tome da Ninkoviću ovo nije prvi put.
“Ono što je Ninković uradio je samo po sebi okvalifikovano kao teži disciplinski prekršaj, jer se radi o udaranju protivničkog igrača bez lopte. Svakako da se prilikom izricanja kazne vodila računa i o tome da je Ninković povratnik i da je ranije kažnjavan zbog kršenja discipline”, istakao je Pajović, a prenose Novosti.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ najavio je žalbu.
“Prvenstveno tu mislim na visinu kazne. Svi mi dobro znamo da je Ninković kriv i da je zaslužio isključenje, samim tim i adekvatnu kaznu, međutim, četiri utakmice je mnogo. Verujem da će izrečena kazna uticati na Ninkovićevo ponašanje i da će ga toliko odsustvo iz tima naterati da ubuduće dobro razmisli pre bilo kakve reakcije”, rekao je Nađ kome nije bilo jasno zašto je tolika razlika između kazne Ninkovića i Ćuluma.
“Kako je kažnjen samo jedan meč, ako se za direktan crveni karton dobijaju minimum dva meča”, pitao se Nađ..

DŽIGIJEVI GRESI
* 30. maj 2012: Na meču omladinske reperezentacije u Novom Sadu povađao se s Mitrovićem oko izvođenja penala, a zatim je gestikulirao prema publici koja mu je zviždala.
* 16. oktobar 2012: Inicirao opštu tuču na meču mladih selekcija Srbije i Engleske u Kruševcu, zbog čega ga je FS Srbije kaznio jednogodišnjom zabranom igranja za reprezentaciju.
* 2. februar 2013: Zajedno sa Mitrovićem, trener Vladimir Vermezović kaznio ga je sa 500 evra zbog rasprave sa sudijom u meču s Admirom.
* 1. septembar 2013: Ušao u verbalni konflikt i psovao navijače Partizana koji su bili nezadovoljni njegovom bledom igrom protiv Rada. Posle toga plakao na klupi.
* 14. septembar 2013: Zbog vređanja sudije Mažića, dobio crveni karton po završetku meča.
* 1. mart 2014: Ušao u igru u 77. minutu, pa zaradio isključenje zbog guranja protivničkog igrača.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaRadnički NišFK PartizanNikola NinkovićMilan ĆulumDisciplinska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara