""
""

Nišlije strahuju od sudije Vujovića: Nećemo dozvoliti krađu, neka bolja ekipa igra u Evropi!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.05.16. | 19:22

Iz Radničkog poručuju da nisu mogli da reaguju i traže promenu glavnog arbitra, pošto zbog praznika nijedna institucija FSS-a nije radila

Predsednik Radničkog iz Niša Radan Ilić plaši se da bi njegova ekipa mogla da bude oštećena od strane sudija na sutrašnjem gostovanju Borcu iz Čačka.

Izabrane vesti

Nišlije se u finišu sezone bore sa Vojvodinom za četvrto mesto, koje će u slučaju da Partizan osvoji Kup Srbije voditi u kvalifikacije za Ligu Evrope, a suđenje na stadionu kraj Morave povereno je arbitru Maju Vujoviću iz Novog Sada, što je zasmetalo prvom čoveku Radničkog.
"Na kraju prvenstva umesto na zelenom terenu, stvari se rešavaju van njega. Već smo imali loše iskustvo u utakmici sa ekipom iz Novog Sada u 29. kolu (gosti slavili 3:0), meč na Čairu je tada rešen u 15. i 19. minutu uz pomoć sudije, penalom i crvenim kartonom, Novosađani su došli do pobede", poručuje Ilić za portal Real sa Nišave.

Kako navodi ovaj portal predsednik niškog superligaša istakao je da Radnički nije mogao ranije da reaguje i traži promenu sudije, jer zbog praznika nijedna institucija u FSS-a nije radila. On takođe dodaje da je ekipa kojom predsedava dovedena pred svršen čin jer je sada kasno da se uloži žalba na delegiranje sudija, zbog toga što do početka meča ne postoji niko ko bi na nju reagovao.
"Jedino što nama preostaje, jeste da u svojoj režiji sutra snimamo utakmicu i ukoliko budu uočene neregularnosti, mi ćemo sporne dokaze izneti svim nadležnim institucijama u zemlji i inostranstvu. Nikakvu krađu nećemo da dozvolimo. Želimo da bolja ekipa predstavlja Srbiju u Evropi, a ne da se o tome odlučuje van terena", dodao je Ilić.

Utakmica između Borca i Radničkog igra se u utorak od 18 časova, a dešavanja sa tog meča možete pratiti uživo preko MOZZARTOVOG MEČ CENTRA.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišRadan IlićMajo Vujović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara