""
""

Ništa novo u Bundesligi: Levandovski rešeta, Bajern maršira (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.16. | 22:29

Bavarci golovima Poljaka srušili Hamburger u gostima

Drugi deo sezone u Bundesligi je počeo na način koji baš priliči ovoj ligi. Dominantni Bajern i njegova haubica Robert Levandovski nastavljaju da terorišu rivale. Bavarci su slavili 2:1 na gostovanju u Hamburgu uz dva gola poljskog asa.

Izabrane vesti

Na prvi pogled, reklo bi se tesno, ali suštinski Bajern je bez većih problema osvojio ceo plen u najvećoj nemačkoj luci.

Tomas Miler je u 35. minutu iznudio penal, pošto ga je na ivici šesnaesterca srušio golman Adler. Levandovski ne greši sa bele tačke i gosti su mogli da odahnu pred odlazak na veliki odmor. Drugo poluvreme je počelo u znaku domaćeg tima, pa je Ćabi Alonso autogolom posle slobodnjaka Lasoge izjednačio rezultat. Imao je Hamburger odličnu šansu na 1:1, ali je Nojer sjajno intervenisao. Imao je i Daglas Kosta zicer za Bajern, ali je promašio ono što se ne promašuje.

Presudu ja opet stigla od Bajernovog napadačkog tandema. Miler je šutirao, a Levandovski skrenuo loptu u mrežu. Domaći su tražili ofsajd poziciju, ali se ispostavoilo da je linijski sudija doneo pravu odluku i Bajern je došao do tri boda. Mogao je Alaba da poveća prednost, ali je stativa zaustavila njegov topovski šut iz slobodng udarca. Kada se sve sabere, zaslužena pobeda Bajerna.

BUNDESLIGA - 18. kolo

Petak:
Hamburger - Bajern 1:2 (0:1)
/Ćabi Alonso 53 autogol - Levandovski 37 penal, 61/

Subota:
15.30: Keln - Štutgart
15.30: Hanover - Darmštad
15.30: Herta - Augzburg
15.30: Hofenhajm - Bajer Leverkuzen
15.30: Ingolštad - Majnc
18.30: Borusija Menhegladbah - Borusija Dortmund

Nedelja:
15.30: Ajntraht - Volfzburg
17.30: Šalke - Verder

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomas MilerRobert LevandovskiPjer-Mišel LasogaNemackaHamburgerEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara