""
""

Ništa više neće biti isto... Ode Juto iz Intera!

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.01.18. | 16:31

Igrač sa najdužim stažom na Meaci spakovao kofere...

Inter je vrlo aktivan na zimskoj fudbalskoj pijaci, ali vrlo malo toga Nerazuri su uspeli da realizuju do sada! Iza jedne vesti koja danas stiže iz Milana, međutim, ne treba stavljati znak pitanja: Juto Nagatomo (31) od ovog januara više neće biti igrač italijanskog velikana! 

Izabrane vesti

Svi mediji sa Apenina javljaju kako su zastupnici iskusnog Japanca već na putu za Istanbul, gde bi u toku dana, ili najkasnije do sutra uveče, trebalo da završe svu papirologiju oko transfera u Galatasaraj. Prema informacijama iz Italije, Inter će za šestomesečnu pozajmicu dobiti 1.000.000 evra, a onda ća Galata imati obavezu da Japanca otkupi za - različiti su podaci - 7, 8 miliona evra.

S obzirom na godine i ulogu kod Lučana Spaletija ovo je zaista dosta dobar posao tima sa Đuzepe Meace. 

Juto Nagatomo je inače igrač sa najdužim stažom u Interu, ako se ne računaju Ranokija i Santon, koji su imali prekide i za skoro sedam godina u klubu odigrao je 210 utakmica, postigao 11 golova i upisao 18 asistencija. Podsetimo, u Italiju je došao jula 2010, kada je potpisao za Čezenu, a u Milano je stigao u transferu vrednom 6.500.000 evra (jula 2011) - računajući i prethodnu pozajmicu od šest meseci. 

Nagatomo je treći igrač kog se Inter oslobodio ovog januara. Pre njega otišli su Gabrijel Barbosa i Žoao Mario

Da li su ovim povećane šanse za toliko željeni dolazak Havijera Pastorea?  

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaInterItalijaJuto Nagatomomeđunarodni fudbalSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara