""
""

NIT' OR'O, NIT' KOP'O: Krasiću 350.000 evra ako Fener ode u polufinale Lige Evrope

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.04.13. | 19:26

Uprkos činjenici da ga je trener Kočaman precrtao i da ne računa na njega, srpski as makar ne mora da brine za bankovni saldo

 

Izabrane vesti

Teške dane proživljava Miloš Krasić. Nalazi se u senci, već dve godine je samo statista u svojim klubovima i polako pada u zaborav...

Prava šteta za igrača koga je u leto 2010. godine bio hit na fudbalskoj pijaci i momak oko koga su se otimali najveći evropski klubovi. Tada je odbio godišnju platu od četiri miliona evra ponuđenu od strane Fenerbahčea i vodio se sportskim motivima. Prešao je u Juventus za platu od „samo“ 1,7 miliona evra po sezoni, ali nije računao da će već sledećeg leta naleteti na živi zid od strane Antonija Kontea koji je tada preuzeo komandnu palicu u Juveu.

Konte je od starta precrtao Krasića, prvo mu davao šansu na kašičicu, potom ga totoalno izbacio iz tima i radio sve što je moguće da mu vidi leđa, dok je na njegovom mestu razigravao „svoje“ Italijane poput Đakerinija ili Pepea.

Devastirani Krasić je prešao u Fenerbahče, odbivši Zenit i CSKA i napravio grešku. Imao je nesreću i sa povredama, ali i nesreću da naleti na još jednog poprilično nepopularnog trenera Ajkuta Kočamana, koji je zbog sopstvene sujete i ljubomore oterao i legendu Aleksa.

Kočaman je poput Kontea precrtao Krasića, a juče je objavio i da apsolutno ne računa na njega. Nije ga stavio ni na spisak igrača za večerašnji meč protiv Lacija.
„Krasić je za mene bivši fudbaler“, rekao je Kočaman.

Ako je za utehu Krasiću, makar finansijski dobro prolazi. Danas se u turskim medijima „sasvim slučajno“ pojavila informacija o Krasićevoj zaradi u Fenerbahčeu (Kočaman „nema ništa sa tim“) i premijama koje ga očekuju.

Po slovu ugovora, ako Fenerbahče eliminiše Lacio i plasira se u polufinale Lige Evrope, Krasiću sleduje 350.000 evra premije, bez obzira da li je igrao ili sedeo na tribinama. A, ako se žuto-plavi plasiraju u finale pomenutog takmičenja, Krasić će zaraditi premiju od 500.000 evra. 


tagovi

Ajkut KočamanEvropaFenerbahčeLiga EvropeMilos KrasicSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara