Njukaslov dupli posao: Stigli štoper i napadač za 13.000.000 evra! Mitar se vratio treninzima, klupko se odmotava...

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.07.18. | 12:33

Hoće li Fulam naći zajednički jezik s Rafom Benitezom...

Aleksandar Mitrović se vratio treninzima u Njukaslu posle produženog odmora i sada počinje ono što je Rafael Benitez najavio - klupko se odmotava.

Španac je tokom jučerašnjeg obraćanja javnosti poručio da Mitrović mora da se pojavi na treningu Njukasla pod obavezno, kako bi se u klubu uverili u njegovo fizičko stanje i da li treba da ide u Portugaliju na finiš priprema ili ne, a srpski centarfor se nada konačnom rastanku i transferu u Fulam. 

Izabrane vesti

Zasad je ozbiljno zapelo oko obeštećenja i klubovi još ne mogu da pronađu zajednički jezik. Benitez želi da proda Mitrovića, ali ne po svaku cenu, dok Fulam ne bi da plati više od 25.000.000 evra, pošto Njukasl traži više novca. 

U međuvremenu Njukasl je završio i dogovorio dva velika posla - iz Deportiva je stigao štoper Fabijan Šar, a ujedno je dogovoren i transfer japanskog napadača iz Majnca Jošinorija Muta! Švajcarski štoper je jutros obavio medicinske preglede pošto je Njukasl aktivirao otkupnu klauzulu na 3.000.000 evra, koliko sleduje Deportivu. Potpisao je ugovor na tri godine i tako uskočio u kopačke Šensela Mbembe, koji je za 7.000.000 evra potpisao za Porto pre nekoliko dana. 

U međuvremenu Svrake su sa Majncom dogovorile Mutov transfer za oko 10.000.000 evra. Japanac bi danas ili sutra trebalo da stigne u Njukasl na potrebne kontrole, a onda i da potpiše višegodišnji ugovor sa novim klubom. 

Njukasl bi tako unapred rešio pitanje Mitrovićeve zamene za novu sezonu, tako da sada ostaje samo da se sa Fulamom dogovori oko obeštećenja. 

Vreme je da se i taj posao završi...

Foto: Action Images


tagovi

Jošinori MutoAleksandar MitrovićFabijan ŠarLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara