"Noboa postiže pogodak"
"Noboa postiže pogodak"

Noboa projektilom slomio Amkar kome je "zarđala kubura" (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.08.15. | 20:58

Domaćin slavio sa 1:0, Branko Jovičić nije ulazio u igru kod gostiju

Noboa postiže pogodakFudbalski klub Rostov posle dva meča posta ostvario je pobedu u sedmom kolu ruske Premijer lige pobedom nad Amkarom od 1:0. Domaći su do tri boda stigli posle izuzetnog pogotka Ekvadorca Kristijana Noboe u 65. minutu utakmice. Sedam minuta pre toga gosti su ostali sa igračem manje posle isključenja Fegora Ogudea.

Bio je ovo tesan meč koji je jedino mogao da prevagne na jednu od dve strane u slučaju inspiracije pojedinca. I to se dogodilo u 65. minutu kada je Kristijan Noboa poslao projektil sa nekih 25 metara i pogodio gornji levi ugao golmana Aleksandra Selikova koji stvarno nije imao šanse da zaustavi ovu "praćku" Ekvadorca.

Izabrane vesti


Crveni karton Nigerijca Ogudea jeste prelomio meč, ali ovaj gol nema previše veze sa brojčanom prednošću na terenu, ovo je bio spomenuti momenat inspiracije i gol za TV špice. Amkar je i u trećem uzastopnom duelu ostao bez pobede, a srpski internacionalac Dušan Jovičić meče je presedeo na klupi gostiju. Ovaj klub je u poslednjih pet mečeva postigao samo dva gola i to je nešto na čemu će morati da porade u klubu iz Perma.

Rostov se posle ove pobede popeo na peto mesto na tabeli, dok je Amkar osmi.

U prvom meču dana sastali su se Ural i Terek i napravili pravi vatromet. Viđeno je čak šest pogodaka, a od toga četiri u prvom poluvremenu. Ural je poveo brzo sa 2:0, a Terek do odmora izjednačio na 2:2. Početkom drugog dela susreta Terek je poveo sa 3:2 golom bivšeg fudbalera PSV-a, Ajaksa, Vitesea i Antalije Ismaila Aisatija, ali su domaći ipak stigli do izjednačenja u 88. minutu utakmice pogotkom sjajnog Aleksandra Erokina.

Možda i najpravedniji ishod.

Premijer liga Rusije - 7. kolo

Petak:

Ural - Terek Grozni 3:3 (2:2)
/Manučarijan 8, Fontanelo 16, Erokin 88 - Ribus 22, Sadaev 39, Aisati 66/

Rostov - Amkar 1:0 (0:0)
/Noboa 65/

Subota:

13.00 Dinamo Moskva - Ufa

16.00 Zenit - Krila Sovjetov

18.30 Spartak Moskva - Anži

Nedelja:

12.30 Lokomotiva - Krasnodar

16.00 Mordovija - Rubin Kazanj

19.00 Kubanj Krasnodar - CSKA Moskva

(FOTO: Screenshot)


tagovi

UralTerek GrozniRusijaRostovPremijer ligaKristijan NoboaEvropaAmkar Perm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara