"Nojvilove vragolije po bespućima"
"Nojvilove vragolije po bespućima"

Nojvil pobednik VRC relija na Sardiniji

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.16. | 11:31

„Imali smo dobar vikend, a velike stvari dolaze onima koji ih zasluže“, rekao je Nojvil kasno sinoć posle poslednjeg od ukupno 19 specijalnih ispita na Sardiniji

Nojvilove vragolije po bespućimaSardinija je pala pod točkovima Terija Nojvila. On je postao novi, peti po redu različit pobednik VRC trke ove sezone. Belgijanac je vrlo dobro od početka relija kontrolisao takmičenje, i napravio razliku od 24,8 sekundi ispret Latvala. Njegov ukupan skor je apsolutno najbolje vreme na devet od ukupno 19 specijalnih ispita koliko je imalo ovogodišnji italijanski reli.

„Evo je i moja druga pobeda posle koje se lakše diše, mnogo sam rasterećeniji i osećam manji pritisak. Imali smo dobar vikend, a velike stvari dolaze onima koji ih zasluže. Osećaj je bio zaista dobar u automobilu, pa se nadam da istu atmosferu mogu da zadržim do kraja prvenstva“, rekao je vidno zadovoljni Teri Nojvil, nakon što je uspeo da pobedi na ovogodišnjem VRC reliju na Sardiniji.

Izabrane vesti

Lider ovogodišnjeg prvenstva, Sebastijan Ožije na Sardiniji je završio kao trećeplasirani vozač sa zaostatkom od 1.37,8 sekundi za prvoplasiranim Nojvilom. Četvrtu poziciju je zauzeo Dani Sordo, dok je petoplasirani posle poslednjeg brzinskog ispita Oto Tank.
Ok, ovo nije bio baš neki sjajan vikend, ali treće mesto je jako dobro budući da sam od početka morao da vozim nešto rezervisanije. Čini se da je ipak sve dobro ispalo, jer sam uspeo da se zadržim na vodećoj poziciji u šampionatu sa ugodnom prednošću“, rekao je Sebastijan Ožije koji hrli ka još jednoj tituli svetskog VRC šampiona

(FOTO:Action Images)


tagovi

Teri NojvilSebastijan OžijeHjundaiDani Sordo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara