"Tomislav Sivić i Milan Gajić"
"Tomislav Sivić i Milan Gajić"

Norvežani, imamo čime da pretimo! Sivić: Mi smo šampioni, to ćemo vam pokazati

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.11.16. | 12:05

Selektor mlade reprezentacije sjajno raspoložen pred prvi meč baraža za EP, Milan Gajić kaže da je ovo pečat generacije

Tomislav Sivić i Milan GajićSelektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić prihvatio je ulogu favorita protiv Norveške u baražu za Evropsko prvenstvo i poručio da protivnik mora da bude svestan da protiv sebe ima evropske i svetske šampione.
„Dolazi nam najvažniji meč ove godine, svesni smo njegovog značaja i uloga u vidu plasmana na Evropsko prvenstvo. Dobro smo se spremili i sutra ćemo to dokazati protiv dobre reprezentacije. Norvežani dolaze na naš teren, u zemlju šampiona i moraju to da osete“, rekao je Sivić na konferenciji za medije u prostorijama FSS-a, na Terazijama.

On je istakao da zbog povreda u prvom duelu sigurno neće igrati Miloš Veljković i Mihailo Ristić, a najverovatnije ni Marko Grujić, koji bi trebalo da bude spreman za revanš, a na pitanje novinara kako komentariše činjenicu da Srbija bolje igra u gostima, imao je  spreman odgovor:
„Imamo problem sa fizičkom pripremom i uglavnom smo prve utakmice u ciklusu igrali u gostima. Zato ćemo duele sa Norvežanima podeliti na četiri poluvremena, pa će tamo i minutažu dozirati pojedinim igračima“.

Izabrane vesti

U kratkim crtama obrazložio je šta očekuje od Norvežana.
Poštujemo ih, ali ne bismo smeli da ih precenimo. Mi se pitamo i želimo da pokažemo da imamo mnogo naših 'Edegarda' i igrača koji igraju u velikim timovima poput Benfike, Zenita, Lacija... Imamo čime da pretimo i ne bežimo od uloge favorita“.

MOZZART kvote ---->>>> 6031: Srbija - Norveška 1 (1,57), X (3,70), 2 (5,80)

Kako je naveo Tomislav Sivić, cilj je pobeda bez primljenog gola.
Da li bio bio zadovoljan sa 1:0? Nisam se bavio rezultatom, nismo navikli da kalkulišemo. Tako je bilo i protiv Italije u gostima i nadam se da će nam se sada vratiti za ispuštenu pobedu“, zaključio je selektor Orlića.

GajićDesni bek Milan Gajić pozvao je navijače da pruže podršku s tribina i nose ih do trijumfa.
Mnogo smo prethodnih dana pričali za medije, a sada je poruka svih nas je da ćemo razgovarati na terenu. U prošlosti smo pokazali da narod ima šta da vidi od nas. Sutrašnja utakmica je pečat ove generacije i pozvao bih navijače da nas podrže na stadionu“, poručio je fudbaler Bordoa.

Prva utakmica baraža između Srbije i Norveške igra se sutra od 18 sati na stadionu Partizana, dok je revanš četiri dana kasnije u Dramenu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Tomislav SivićSrbijareprezentativni fudbalmlada reprezentacija SrbijeMlada reprezentacijaMilan Gajićmeđunarodni fudbalbaraž za sp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara