"Darko Zorić"
"Darko Zorić"

Nova strategija u Čačku - preko kupa do Evrope

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.16. | 13:23

I paklen raspored za Borac: Čukarički, Javor, Zvezda, Partizan...

Darko ZorićU čačanskom Borcu i dalje žale za propuštenom prilikom da savladaju Crvenu zvezdu (1:1) u poslednjoj rundi Superlige pred početak plej-ofa. Jedan od najboljih igrača Zebri Darko Zorić za MOZZART Sport podvlači da je ekipa u tom duelu ispoštovala dogovor iz svlačionice.
"Bila je teška utakmica, sa dosta trčanja i želeli smo da se nadigravamo sa Beograđanima. Primili smo gol kako smo  ga primili, nesrećno, i na kraju smo morali da budemo zadovoljni bodom. Nadam se da je i publika bila zadovoljna", kaže za naš portal Zorić.

Počinje plej-of koji je praktično novo iskuustvo  za vas?
"Kad razmišljamo o plej-ofu razmišljamo i o revanšu u kup takmičenju protiv Javora (2:1). Znači, trudićemo se da igramo rasterećeno, da idemo meč, po meč, pa šta uradimo. Mislim da ćemo preko kupa pokušati da stignemo do Evrope, tu nam je najmanje utakmica i sigurno se ne plašimo najjačeg rivala Partizana".

Izabrane vesti

Raspored ne ide na ruku Borcu?
"Prvo nas očekuju duel sa Čukaričkim, pa ponovo Zvezda, ali i meč sa Partizanom. Između je Javor, šta reći, moramo sa svim rivalima da se nosimo. Ako smo mogli Zvezdi da otkinemo bod možemo i Čuki. Biće verovatno problema i sa sastavom jer uvek može neko da se povredi, dobije kartone, ali borićemo se i upisivati bodove", zaključio je Zorić.

Piše: Đurđe Mečanin
Foto: MN Press.


tagovi

SuperligaSrbijaKup SrbijeDarko ZorićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara