"Novak je sve pokušao da smanji bol"
"Novak je sve pokušao da smanji bol"

Novak: Lakat me muči već godinu i po! Moram to da sredim...

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.17. | 19:43

"Još ne znam da li ću morati na operaciju. Odavno nisam osetio ovakav bol, a to nikako nije dobar znak. Što više igram, to je gore. Razmišljam i o pauzi", izjavio je srpski teniser nakon predaje četvrtfinala na Vimbldonu

Novak je sve pokušao da smanji bolŠteta! Odlično je igrao, vođen podrškom Andrea Agasija i Marija Ančića, ali i navijačima.

Delovalo je kao da može do kraja, kao da može do titule na Vimbldonu i samim tim povratka na prvo mesto ATP liste. Ipak, ruka nije izdržala te je morao da preda četvrtfinalni susret Tomašu Berdihu. Atipično za njega, Đoković je odmah nakon meča održao konferenciju za medije na kojoj je objasnio u čemu je problem.

Izabrane vesti

"Nije u pitanju rame, kao što su neki pisali, već lakat. koji me muči već više od godinu i po dana!  Bezveze je ovako završiti Vimbldon. Pokušao sam juče da se dovedem u stanje za igru. Proveo sam danas dva i po sata na stolu kako bi me "popravili", ali nije pomoglo.  Pola sata sam igrao sa nepodnošljivim bolovima. Kako je vreme prolazilo, tako se i bol rapidno povećavao. Najgore je bilo pri servisu i forhendu. Moraću da popričam sa specijalistom, kao što sam uradio prošle godine, da probamo da nađemo dugoročno rešenje. To što sami igrao dan za danom nikako mi nije pomoglo, ali to je situacija koju sam morao da prihvatim. Svakom sportisti je teško da proguta predaju. Pogotovo kada dobro igra, a ja sam igrao najbolje u poslednjih 10 meseci. Jasno je da ću morati da menjam raspored turnira. Još ne znam da li ću morati na operaciju. Odavno nisam ostetio ovakav bol, a to nikako nije dobar znak. Bol dolazi i odlazi. Što više igram, to je gore. Razmišljam i o pauzi."

(foto: Action Images)

 


tagovi

VimbldonTomaš BerdihSrbijaNovak ĐokovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara