Novi Pazar pod pritiskom

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.11.18. | 14:04

Nisu uspeli da se pre tri dana plasiraju u šesnaestinu finala Kupa Evropske odbojkaše konfederacije, a večeras dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove u okviru 9. kola Superlige

Odbojkaši Novog Pazara nisu uspeli da se pre tri dana plasiraju u šesnaestinu finala Kupa Evropske odbojkaše konfederacije, pošto je dva susreta od njega bilo bolje Jedinstvo iz Bijelog Polja, a ostaje da se vidi da li je ovaj ishod ostavio posledice po samopuzdanje ekipe Hamze Zatrića. Večeras njegovi puleni dočekuju Jedinstvo iz Stare pazove u okviru poslednjeg susreta 9. kola Superlige Srbije.

Šef struke odbojkaša Novog Pazara istakao je pred susret da je njegova ekipa pod određenim rezultatskim pritiskom.
"Slede teške utakmice, a prvi rival u tom nizu je iskusna ekipa Jedinstva. Nadam se da ćemo da krenemo s dobrim igrama, a to bi nam sigurno donelo i pozitivne rezulate. Treba polako da dižemo formu", rekao je Zatrić.

Izabrane vesti

Uoči devetog kola Superlige, Jedinstvo je na osmom mestu sa tri dobijene i pet izgubljenih utakmica, a devetoplasirani Novi Pazar ima dve pobede, pet poraza i utakmicu manje.
"Tim iz Stare Pazove je dobro krenuo, a onda zapao u malu krizu iz koje želi što pre da izađe. Mi smo prošle sedmice zatvorili problematične pozicije u ekipi, pa očekujem naša mnogo bolja izdanja", naveo je Zatrić.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 19:30 8651 SRB 1 Novi Pazar - Jedinstvo SP up1s više (+45.5) 1,65
Ukupna kvota1,65

SRBIJA 1 - 9. KOLO

Petak
Crvena zvezda - Radnički KG 3:0
Vojvodina - Valjevo 3:0
Spartak Subotica - Spartak Ljig 1:3

Subota
19.00: (1,95) Mladi Radnik - Partizan (1,75)
19.30: (1,40) Novi Pazar - Jedinstvo SP (2,70)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

OK Novi Pazarsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara