"Hjeon Čang"
"Hjeon Čang"

Novi šampioni stižu sa Istoka

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.11.17. | 09:57

Večeras od 19 č na programu su polufinala ATP Next Gen ATP finala u Milanu u kojem će se boriti dva Rusa, Koreanac i Hrvat

Hjeon ČangNext Gen ATP finale, turnir najboljih osam mladih tenisera do 21 godine stigao je do samog kraja, a večeras se igraju polufinala. Prvo, ono između Borne Ćorića i Andreja Rubljeva počinje u 19 časova, nakon čega sledi duel Hjeon Čang - Danil Medvedev.

(1,50) ĆORIĆ - RUBLJEV (2,41) 

Izabrane vesti

Borna Ćorić je, zajedno sa Čangom zabeležio sve tri pobede u grupnoj fazi takmičenja čime je pokazao da i dalje zaslužuje epitet velike nade svetskog belog sporta, što je lošim partijama u poslednje vreme gubio. Mladi Hrvat je na putu do polufinala zabeležio pobede nad Medvedevim (3:1), Džaredom Donaldsnom (3:0) i nad Karenom Hačanovim (3:2)., dok je Rubljev bio bolji od Denisa Šapovalova (3:2) i Đanluiđija Kvincija (3:2), a poražen je od Čanga (0:3). Ovo će Zagrepčaninu i Moskovljaninu biti prvi ATP duel , a čini se da Ćorić ima veće šanse za trijumf zbog trenutne forme. Mada treba očekivai veliku borbu.

(1,35) ČANG - MEDVEDEV (2,90) 

S obzirom na ono što je pokazao tokom prethodna tri kola, Hjeon Čang je favorit za titutlu, pa samim tim i za pobedu nad drugim Rusom koj se plasirao među četiri najbolja. Koreanac je pored Rubljeva na putu do polufinala slavio još i nad Kvincijem (3:2) i Šapovalovim (3:1) , dok je Medvedev pored poraza od Ćorića pobedio Donaldsona i Hačanova (oba po 3:1). I njima će to biti prvo odmeravanje na ATP turu, ali verujemo u relativno lagan trijumf momka iz Suvona.

(foto: Action Images) 


tagovi

Borna ĆorićEvropaHjeon ČungHrvatskaItalijaRusijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara