"Kristensen u duelu sa Levandovskim"
"Kristensen u duelu sa Levandovskim"

Novi štoper Barse stiže iz Bundeslige? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.03.16. | 15:12

Danac Andreas Kristensen sjajnim partijama u Menhengladbahu privukao pažnju Katalonaca

Kristensen u duelu sa Levandovskim

Rukovodstvo Barselone pažljivo traga za pojačanjem za narednu sezonu, a akcenat je na štoperskoj poziciji u kojoj žele bar jedno novo ime, piše Mundo Deportivo

Izabrane vesti

Neće to biti fudbaler top klase, realnije je da se odluče za mladog štopera, a jedna od meta skauting službe ovog tima je 19-godišnji Danac Andreas Bedker Kristensen.

Defanzivac Čelsija ove sezone fantastično igra na pozajmici u bundesligašu Menhengladbahu, a uprkos tome što je i dalje u tinejdžerskom dobu, već je debitovao i u nacionalnom timu i to na utakmici protiv Srbije u junu 2013. godine.

Kristensen je u Nemačku stigao prošlog leta, a već je zabeležio 30 nastupa i postigao dva pogotka ove sezone za Koltove. Ali ono što je mnogima koji ga gledaju zapalo za oko je elegancija sa kojom iznosi loptu, snaga u duelima, ali i igri glavom koja mu je jača stana zbog visine (188 centimetara).

Danski defanzivac je samo jedna od želja Katalonaca, uz njega kao potencijalna pojačanja u srcu odbrane slove Markinjos (PSŽ), Džon Stouns (Everton), Emerik Laport (Atletik Bilbao).

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiNemackaČelsiBorusija MenhengladbahAndreas Kristensen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara