"Nuri Sahin"
"Nuri Sahin"

Nuri Sahin: Hvala Bogu što sam pobegao od Rodžersa

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.03.13. | 16:25

Turski vezista istakao da je menadžer Liverpula najodgovorniji za njegovo nesnalaženje na Enfildu

Nuri Sahin

Vezista Borusije iz Dortmunda Nuri Sahin uputio je oštre kritike na račun menadžera Liverpula Brendana Rodžersa kojeg smatra najodgovornijim za njegovo nesnalaženje na Enfildu.

Izabrane vesti

Real Madrid je prošlog leta poslao Sahina u Liverpul na pozajmicu, ali je ugovor raskinut već u januaru obzirom da je Turčin sakupio samo sedam nastupa u Premijer ligi. Madriđani su posle toga Sahina prosledili njegovom bivšem klubu Borusiji iz Dortmuna u kojem će pokušati da vrati nekadašnju formu koja ga je krasila pre nego što je otišao u Madrid.
“Ne mogu reći da nisam uspeo u Liverpulu. Rodžers je hteo da igram kao desetka, ali moja pozicija nije iza napadača. Pitao sam ga zašto me stavlja na to mesto, a on mi nije znao odgovoriti. Ipak, nije mi žao. Igrati u crvenom dresu je zaista nešto posebno. Takođe, da nisam otišao u Liverpul možda se sada ne bi vratio u Dortmund. Ali, hvala Bogu samo što sam se rešio Rodžersa“, rekao je Sahin u izjavi za španski list As.

Turski reprezentativac je takođe priznao da, iako nije dobijao puno šansi u Realu, ima odličan odnos sa Žozeom Murinjom.
“Često se čujemo telefonom. Pričamo o fudbalu i životu. Šef se odlično oseća posle pobeda nad Junajtedom i Barselonom“, istakao je Sahin.

(Foto: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaLiverpulNemackaNuri Sahin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara