""
""

Obradović pravi potpuni remont ekipe, ostaje samo Bo Mekejleb

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.13. | 18:35

Fener je nedavno ostao bez Bojana Bogdanovića i Dejvida Andersena, a sada je i Romejn Sato dobio zahvalnicu

Kada je došao u Istanbul, Željko Obradović je navijačima Fenerbahčea poručio da “u klub nije došao turistički, već da napravi velike rezultate“, a jasno je k'o dan da će mu za tako nešto biti potrebna jaka ekipa. Međutim, umesto da se fokusira na dovođenje igrača, trofejni srpski stručnjak se trenutno “zabavlja“ raščišćavanjem aktuelnog igračkog kadra.

Ekipu su nedavno napustili Bojan Bogdanović (otišao u Bruklin Netse) i Dejvid Andersen (još uvek se ne zna gde će nastaviti karijeru), a sada je i Romejn Sato kreneo u potragu za novom sredinom. Iako je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor težak 2,2 miliona dolara po sezoni, iskusni 32-godišnjak nije po igrač po ukusu novog trenera, s obzirom da je trenutni cilj da se ekipa potpuno podmladi. Zbog toga će Fener morati da isplati kompletnu sumu kako bi Sato otišao iz Istanbula. Trenutno se pominje odlazak u Boston Seltikse, ali još uvek nisu poznati detalji.

Izabrane vesti

Ipak, da ne bude sve tako crno pobrinuo se Lester Bo Mekejleb, koji će imati zagarantovanu minutažu u timu Žejka Obradovića. Fenomenalni reprezentativac Makedonije je je prošle sezone u Evroligi beležio prosečno 13 poena po utakmici.

Spisak potencijalnih pojačanja još uvek nije poznat, a nedavno se pominjao i mogući dolazak Nemanje Bjelice.

Ovo su svakako vesti koje će zanimati upravu i navijače Partizana, s obzirom da će sa istanbulskim gigantom voditi ljute borbe u Evroligi naredne sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bo MekejlebBojan BogdanovićDejvid AndersenEvroligaEvropaFenerbahče BekoRomejn SatoTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara