"Klaudio Markizio"
"Klaudio Markizio"

Obrt u Markiziovoj drami: Rentgen doneo dobre vesti

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.03.15. | 10:14

Juve će možda i pre kraja sezone moći da računa na jedan od vitalnih delova ekipe

Klaudio MarkizioPrvo se povredio Pirlo, pa onda Pogba, da bi na treningu italijanske reprezentacije stradao i Klaudio Markizio, tačnije njegovi prednji ukršteni ligamenti. Iz Fudbalskog saveza najveće apeninske države su objavili da su vitalni delovi kolena pokidani, ali iz Juventusa ipak tvrde drugačije, posle podrobnijih testova.
"Posle povratka u petak popodne, Klaudio je bio podvrgnut medicinskim pregledima koje su sproveli Juventusovi doktori i dr Flavio Kvalja. 29-godišnjak je išao na rentgen povodom povrede desnog kolena. Testovi koje je nadgledao dr Karlo Faleti iz torinske Fornaka klinike su doneli pozitivne vesti, isključivši mogućnost da je došlo do kidanja prednjih ukrštenih ligamenata", objavili su iz Stade dame.

I sam fudbaler je odahnuo.
"Poslali ste mi toliko poruka poželevši puno sreće, da je situacija stvarno postala mnogo bolja. Hvala vam od srca na svoj ljubavi koju ste mi pokazali. Nastaviću da vas izveštavam na dnevnoj bazi o promenama", napisao je na društvenim mrežama ovaj Juveov as.

Izabrane vesti

Ekipa Masimilijana Alegrija bi trebalo da bude vrlo zadovoljna ovakvim ishodom, jer bi italijanski veznjak mogao da im i pre kraja sezone pomogne u tri takmičenja za čiji se trofej trenutno nadmeću.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija Aprednji ukršteni ligamentipovredaKlaudio MarkizioJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara