""
""

Ode čovek iz Barse uz urnebesno obrazloženje: Hoću da osvajam trofeje!? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.12.15. | 17:28

Alehandro Grimaldo prvo je pojačanje Benfike ove zime

Obično transferi idu u suprotnom smeru. Ovakvi su retkost. Posebno za tako veliki klub kao što je Barselona. No, ili Katalonci nisu mogli da čekaju ili je Alehandro Grimaldo izgubio strpljenje, iako mu je tek 20 godina. Odlučio je da ode. U - Benfiku.

Dvostruki uzastopni šampion Portugalije doveo je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Doskorašnji kapiten B tima Barselone potpisao je ugovor na pet i go godina. Čelnici kluba sa stadiona Luž prebacili su na račun katalonskog giganta 1.500.000 evra i obavezali se da će od sledećeg transfera uplatiti određene procente od prodaje. Nije saopšteno kolike.

Izabrane vesti

Ugovor je zaključen bez opcije o pravu preče kupovine, kakvu u ugovoru ima, na primer Alvaro Morata, za slučaj da ga Real Madrid želi nazad iz Juventusa.
Dugo sam razmišljao, nije bila laka odluka, ali sam nsrećan što sam stigao u veliki klub. Transfer u Lisabon doživljavam kao veliku priliku, Benfika je jedan od najvećih klubova sveta. Očekujem da osvajam trofeje, to je nešto najlepše što može da se desi bilo kom fudbaleru“, rekao je Grimaldo.

Njega u Benfiki čeka borba za mesto na mestu levog beka sa Eliseuom, koji nije baš oduševio ove sezone. Inače, Aleks Grimaldo je stigao na Nou Kamp 2008. godine i sa svega 15 godina postao je najmlađi debitant u istoriji Segunde.

Pogledajte kako igra Alehandro Grimaldo.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaPrimeraPortugalEvropaBenfikaAleks GrimaldoAlehandro Grimaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara