""
""

Ode i Stojić iz Olimpije

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.04.16. | 17:18

"Nije situacija bila toliko dramatična, ali naišli smo na prepreke kako da vodimo klub ka zacrtanom cilju", objasnio je prvi čovek Zmajčeka Milan Mandarić

Fudbalski klub Olimpija ostao je bez sportskog direktora, pošto su Zmajčeki danas sporazumno raskinuli saradnju sa Rankom Stojićem.

Izabrane vesti

Pre samo dva dana prvi čovek ljubljanskog kluba Milan Mandarić uručio je otkaz i treneru Marku Nikoliću koji je pre nekolio dana od strane disciplinskog saveza Slovenije kažnjen sa sedam mečeva (do kraja sezone) i 1.500 evra, zbog rasistčikog ispada i uvrede na račun svog igrača Blesinga Elekeja.
“Zahvaljujem se Ranku Stojiću na svemu što je uradio za klub. Razlog za prekid saradnje je to što više nismo videli zajednički put. Nije situacija bila toliko dramatična, ali naišli smo na prepreke kako da vodimo klub ka zacrtanom cilju. Cilj Olimpije ostaje isti“, naveo je Mandarić na konferenciji za novinare u Ljubljani.

Mandarić nije želeo da otkrije ko će naslediti Nikolića na klupi, jedino je istakao da to sigurno neće biti Marijan Pušnik.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SlovenijaRanko StojićMilan Mandarićmeđunarodni fudbalMarko NikolićFK OlimpijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara