"Asamoa Đan i Avram Grant"
"Asamoa Đan i Avram Grant"

Oglas iz Kine: Na prodaju Asamoa Đan! Samo, ko je lud da plaća 320.000 evra nedeljno?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.16. | 17:32

Šangaj hoće da se reši jednog od najplaćenijih igrača sveta u ovom trenutku...

Asamoa Đan i Avram Grant

Ako bacite pogled na spisak najplaćenijih fudbalera današnjice na samom vrhu naći ćete imena asova poput Kristijana Ronalda, Lionela Mesija, Zlatana Ibrahimovića, Serhija Aguera, Nejmara... A onda, odjednom, pojavi se i - Asamoa Đan!

Izabrane vesti

I to sa platom od 320.000 evra nedeljno. Takvu, basnoslovnu, sumu novca reprezentativcu Gane dao je kineski Šangaj prošlog leta, kada ga je tek u povojima bila velika evolucija fudbala u Aziji. Međutim, kako od nekadašnjeg napadača Sanderlenda nije dobio ni promil onoga zašta je plaćen, klub iz jedne od najvećih svetskih metropola odlučio je da stavi tačku na ogromne gubitke i Asamou stavi na transfer listu. 

Da, posle samo šest odigranih utakmica trener Sven Goran Erikson je presavio tabak u nameri da oslobodi mesto za novo veliko pojačanje van azijskog kontinenta. Kako se šuška u fudbalskim krugovima, prvi pik navodno je Zenitov bombarder Hulk. Ali pitanje je da li Brazilac baš želi da ode toliko istočno, s obzirom na ozbiljna finansijska primanja koja ima u Sankt Peterburgu. 

Kao što je i pitanje - ko je lud da Asamoi plaća 320.000 evra, pošto on navodno ne želi da se odrekne plate koju ima...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Šangaj SIPGprelazni rok leto 2016međunarodni fudbalKinaAsamoa Đan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara