"Novak Đoković"
"Novak Đoković"

Đoković: Zakomplikovao sam sebi život, ali pobeda je pobeda

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.03.15. | 09:11

„Vrlo dobro poznajem njegovu igru“, rekao je najbolji na svetu, misleći na sledećeg protivnika Dolgopolova

Novak ĐokovićNovak Đoković je posle malo muke u drugom setu ipak uspeo da savlada Stiva Darsisa sa 2:0 (6:0, 7:5) i da se na taj način plasira u osminu finala ATP Mastersa u Majamiju, gde će se sastati sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim, sa kojim je 2011. godine odigrao drugi najduži taj-brejk u istoriji US opena. Rezultat tog dela igre bio je 16:14 za Srbina.
Veoma dobro poznajem njegovu igru. Znam šta da očekujem. Nadam se da ću započeti meč dobro kao u prva dva kola, ali da će se završiti na drugačiji način, nadam se da ću zadržati koncentraciju do samog kraja“, istakao je svetski broj jedan.

Srpski teniser je odlično započeo meč, slavio u prvom setu sa 6:0, ali je onda um popustio, pa umalo da izgubi u drugom setu. Pronašao je način da preokrene i da pobedi sa 2:0.
Uspeo sam da se vratim u pravom momentu. Podigao sam intenzitet i počeo da šaljem dublje lopte. Odlično sam se snalazio prvih 30 minuta, a onda sam počeo da pravim neiznuđene greške i da igram neutralnije, sporije, pa se on vratio u meč. Zakomplikovao sam sebi život u drugom setu, ali na kraju dana, pobeda je pobeda“, završio je Novak.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiv DarsisSrbijaNovak ĐokovićEvropaatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara