"Arsen Venger"
"Arsen Venger"

Olardajs hvali Vengera: On je trener, računovođa i finansijski direktor Arsenala

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.12.14. | 12:54

„Jedna prednost koju mi imamo je to što ne moramo da platimo 573.000.000 evra za naš nov stadion, što je najbolji posao vlasnika kluba ikada odrađen u fudbalu“, rekao je trener Vest Hema

Arsen VengerIako je pod teškim kritikama navijača Arsenala Arsen Venger uživa veliko poštovanje svojih kolega, a ni Sem Olardajs ne odskače od ostalih trenera Premijer lige te je pred duel njegov Vest Hema i Tobdžija nahvalio Francuza.

Engleski strateg veruje da Arsenal mnogo duguje Vengeru i da je popularni Profesor napravio veliki uspeh uprkos finansijskim poteškoćama zbog promene stadiona.
„On je bio menadžer, računovođa i finansijski direktor, nema sumnje oko toga. Čovek je napravio fantastičan tim pre nego što su odlučili da se presele i onda je napravio nekoliko briljantnih mladih timova zbog činjenice da tada nije imao finansijska sredstva. Sada je skoro otplatio Emirate. To je njegovo dostignuće i to je bitan faktor imajući u vidu da je to bila masovnna investicija za njih“, objasnio je Olardajs.

Izabrane vesti

Vest Hem neće imati tih problema i preseliće se na londonski Olimpijski stadion 2016. godine bez ogromnih troškova.
„Jedna prednost koju mi imamo je to što ne moramo da platimo 573.000.000 evra za naš nov stadion, što je najbolji posao vlasnika ikada odrađen u fudbalu“, rekao je popularni Big Sem.

Vest Hem od 15.00 dočekuje Arsenal, kvota na pobedu domaćina je 3,25, a Olardajs je objasnio zašto nije bacanje para igrati na Čekićare.
„Šest od poslednjih sedam utakmica kod kuće smo dobili uz jedan remi što pokazuje da smo u formi na Apton Parku. Pretvorili smo ga u pravu tvrđavu i nadam se da će to biti slučaj i protiv Arsenala“, rekao je Englez.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerArsenalEmiratiEngleskaEvropaHajberiOlimpijski stadionPremijer ligaSem Olardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara