""
""

Olimpijski šampioni se okupili u Beogradu, na redu duel sa Nemačkom

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.03.17. | 23:16

Selektor Dejan Savić u ponedeljak će odraditi konačan spisak igrača za meč Svetske lige koji se igra u utorak u Zrenjaninu

Evropski, svetski i olimpijski šampioni, vaterpolisti Srbije okupili su se u nedelju uveče u Košutnjaku pred meč Svetske lige protiv Nemačke koji se igra u utorak u Zrenjaninu.

Izabrane vesti

Selektor Dejan Savić u ponedeljak će odraditi konačan spisak igrača za taj meč. On je uoči večerašnjeg treninga održao sastanak sa igračima i predočio im je plan i program rada do finalnog turnira Svetske lige.

Na prvom treningu nisu bili Ubović, Ranđelović i Mandić koji su imale obaveze u finalu Kupa Italije igrajući za Brešu i Pro Reko.
“U ponedeljak imamo dva treninga. Videćemo u kakvom smo zdravstvenom stanju i onda odrediti 13 igrača za duel sa Nemačkom“, rekao je kratko selektor Savić.

Pored 11 igrača osvajača olimpijskog zlata, Savić je pozvao i braću Rašović, Ubovića i centra Partizana, Lazića.
“Obaveza je uvek ista. Jesmo favoriti i želimo da se Zrenjanincima ponovo predstavimo u lepom svetlu“, kazao je Nikola Jakšić, a prenosi sajt VSS.

Utakmica sa Nemačkom u utorak igra se sa početkom u 18 sati, a direktan prenos je na drugom kanalu Radio-televizije Srbije. 

(FOTO: VSS)


tagovi

vaterpolovaterpolisti SrbijeSvetska liga vaterpoloSrbijaNikola JakšićNemackaEvropaDejan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara