"Lopes brani Ibrahimovićev penal"
"Lopes brani Ibrahimovićev penal"

Olimpik produžio ugovore sa Antonijem Lopesom, Rajković, dakle, ne ide u Lion

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.07.15. | 15:31

Ostanak na Žerlanu potpisali i Fekir i Toliso

Lopes brani Ibrahimovićev penalLep dan za navijače Olimpika iz Liona, kojima je bilo najavljeno produženje saradnje sa 21-godišnjim reprezentativnim vezistom Nabilom Fekirom, samo da bi na istoj konferenciji za novinare bilo obelodanjeno da na Žerlanu ostaju i desni bek Korentin Toliso i vrsni portugalski golman Antoni Lopes oko kojeg je i bilo najveće drame.

Lopesu je naime ponuđena plata od 150.000 evra mesečno, dok je njegov menadžer Žorž Mendes insistirao na sumi od 200.000 kako bi navodno izboksovao selidbu u Valensiju. Ne znamo tačno gde, ali očigledno da su uprava kluba i igrač na kraju pronašli zajednički jezik, pa će 24-godišnji Lopes, jedan od najboljih golmana Lige 1 u prošloj sezoni, ostati u Lionu.
"Moj cilj je uvek bio da ostanem u Lionu, iako su se pričale razne stvari koje nikada ne slušam. Istina je bila sasvim drugačija", rekao je Lopes, koji je prošle sezone odbranio 75,9 odsto šuteva koji su išli u okvih Lionovog gola – najviše od svih golmana sa 38 prvenstvenih utakmica za pasom.

Izabrane vesti

Lopesov ostanak na Žerlanu znači i da se i Lion – posle Pari Sen Žermena – povukao iz trke za potpis golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovića, iako je isprva važio za glavnog favorita, ali prosto nije mogao da isprati apetite beogradskog tima.

Predsednik Liona Žan Mišel Ola međutim još ne može na letnji odmor, pošto tek treba da nastavi pregovore o produženje saradnje sa Samjuelom Umtitijem i pre svega Aleksandrom Lakazetom, kojem sadašnji ugovor ističe tek 2018, ali Olimpik mora da ga većom platom ubedi da mu je bolje da ostane na Žerlanu no da prihvati neku od brojnih ponuda iz inostranstva. Među njima i Liverpulovu, koja je najsvežija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

prelazni rok 2015Predrag RajkovićOlimpik LionNabil FekirLiga 1Korentin TolisoFrancuskaEvropaAntoni Lopes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara