""
""

ON JE NAŠAO DA SE ŽALI?! Varalica Luiz Adrijano kukao posle sumnjivog gola Zenita (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.01.13. | 18:26

Brazilski napadač, koji je postao simbol nepoštenja u fudbalu posle sramnog gola koji je postigao protiv Nordsjelanda, žalio se sudiji kada je njegov tim primio sličan golod Zenita

 

Izabrane vesti

Kako kaže ona naša: „Sve se vraća, sve se plaća“, tako je i u slučaju fudbalera Šahtjora iz Donjecka Luiza Adrijana

Sigurno ne postoji ljubitelj fudbala koji nije čuo za ovog napadača, ako ništa drugo, bar u negativnom kontekstu. Podsećanja radi, Adrijano je bio strelac onog krajnje sramnog pogotka u meču sa Nordsjelandom, kada je Šahtjor slavio rezultatom 5:2. Brazilac je tada iskoristio vraćenu loptu po kodeksima fer pleja i postigao gol, koji je naišao na osudu fudbalske javnosti širom Evrope i sveta.

Nešto slično, ovog puta na njegovu štetu, dogodilo se na prijateljskoj utakmici Zenita i Šahtjora, pri vođstvu ukrajinskog šampiona rezultatom 1:0. Igrači ruskog tima su posle faula na nekih 23 metara od gola izveli lukav slobodan udarac, što je Zirjanov i posle pola sata igre rezultat je bio 1:1. Tim iz Donjecka je do kraja meča postigao još dva gola i slavio, ali je najveći utisak na meču ostavio upravo način na koji je Adrijano protestvovao kod sudije posle primljenog gola.

Jeste da je u pitanju meč koji nije imao rezultatski značaj, ali se nadamo da je Brazilac shvatio kako se kompletna ekipa Nordsjelanda osećala posle njegovog pogotka, koji je promenio čitav tok utakmice.


tagovi

EvropaLuiz AdrianoPremijer ligaRusijaŠahtjor DonjeckUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara