Opet Island i opet - golovi

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.07.18. | 12:35

Juče nam je prošao predlog, nadamo se da će i danas

Opet smo na Islandu.

Prvo smo se dodakli elitnog šampionata gde smo, između ostalog, hrabrima predložili da gađaju keca na Akurejri u kojoj se nalazi srpska kolonija predvođena trenerom SrđanomTufegdžićem, a sada ćemo se malo dotaći drugoligaškog fudbala. Juče smo predložili na premijernom meču 10. kola da gađate goleadu i ispostavilo se da smo bili u pravu jer su na dvoboju Tora i Trotura pala ukupno četiri gola.

Izabrane vesti

Idemo dalje...

Golova bi trebalo da bude na okršaju Haukara i Leiknira. Domaći su primili bar jedan gol na osam prethodnih mečeva kod kuće, na poslednja tri okršaja ovih timova kada je Haukar bio domaćin zaokružen je tip 3+, Haukar je u seriji od pet mečeva na kojima je dolazio 3+, a ne treba prenebregnuti ni podatak da pomenuta ekipa prosečno daje i prima  2,4 gola po meču na svom bunjištu. Takođe, tip 3+ prolazio je na devet od 12 proteklih gostovanja Leiknira. Ako ovo nije 3+, onda... Naravno, svi podaci odnose se isključivo na domaće prvenstvo. 

Slična je priča sa utakmicom Akranes - Selfos. Selfos je bar jednom vadio loptu iz mreže na 11 poslednjih mečeva, tip 3+ zaokružen je na četiri protekla meča Akranesa kod kuće, kao i na četiri od pet minulih Selfosovih gostovanja... Akranes je ovde svakako favorit, ali je u padu forme pa budite oprezni.

Kopavogur ne bi trebalo da ima problema sa Rejkjakikom koji je na pretposlednjem mestu. Kopavogur je još uvek bez poraza, solidan je u gostima, dok Rejkjavik ima svih pet poraza kod kuće. Olafsvik je favorit protiv Njardvika pre svega jer je u boljoj formi, ali bolje izbegnite ovaj duel, ako nas pitate.

ISLAND 2 - 10. KOLO: 

Sreda

Tor - Trotur 3:1 (1:1)

Četvrtak

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Island 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara