""
""

Optimizam u Subotici: Poštujemo Partizan, ali ne previše - možemo u finale!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.04.16. | 12:16

„Poznajemo Partizan, znamo sve o njemu i kvalitete, ali i mane. Dobili smo Javor što je ulilo dodatni optimizam pred revanš. Imamo pozitivan rezultat iz prvog meča u Humskoj (0:0) i verujemo u naš prolazak“, kaže iskusni Vladimir Torbica

Nakon trijumfa u Ivanjici fudbaleri iz Spartaka iz Subotice su umereni optimisti pred revanš meč polufinala Kupa Srbije sa beogradskim Partizanom. Kapiten Spartaka Vladimir Torbica za MOZZART Sport kaže da je posle pauze ponovo u kombinaciji za prvi tim.
„Poznajemo Partizan, znamo sve o njemu i kvalitete, ali i mane. Dobili smo Javor što je ulilo dodatni optimizam pred revanš. Imamo pozitivan rezultat iz prvog meča u Humskoj (0:0) i verujemo u naš prolazak“, podvlači za naš portal Torbica.

Izabrane vesti

Bio bi to veliki uspeh za vaš klub?
„Respektujemo rivala, ali ne previše jer može biti kontraproduktivno. Bitno je da ne primimo pogodak, a da ga i damo. To neće biti lako. Mislim da greške u igri moramo svesti na minimum“.

Torbica ne isključuje ni penale?
„U tom slučaju je sve otvoreno. Mi imamo dobre golmane, ja sam lično tokom karijere izveo mnogo jedanaesteraca i znam da je najbitnije dobro ga izvesti, tad ni odličan golman ne pomaže“, zaključio je Torbica.

Utakmica Spartak - Partizan igra se u sredu od 16.30 sati.

(Piše: Đurđe Mečanin, FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir TorbicaSuperligaSrbijaFK PartizanKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara