""
""

Đorić: Džaja mnogo ceni Sivića, ali ne znam da li bi on dolazio u ovaj osinjak

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.13. | 19:39

Potencijalni trener kluba s Marakane je “izum” Milovana Đorića, koji kaže da je predsednik kluba dobro upoznat sa Sivićevim kvalitetima

Popriličnu pažnju je izazvala informacija koju je MOZZART Sport ekskluzivno objavio: Da predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić želi Tomislava Sivića na funkciji šefa stručnog štaba Crvene zvezde. Iako je u par navrata vodio mlađe reprezentativne kategorije Srbije, Sivić je relativno nepoznat srpskoj javnosti.

Izabrane vesti

Njegov rad u Mađarskoj nije izazivao mnogo pažnje, a jedan od ljudi koji najbolje poznaju Sivića je Milovan Đorić. Prvi srpski bek je u razgovoru za MOZZART Sport potvrdio da Džajić ceni Sivićeve kvalitete, ali i da on lično ništa ne zna o mogućem dolasku trenera Diošđera na Marakanu.
“Znam Sivketa odlično. Čujem se sa njim svakodnevno. On je bio moj igrač dok sam trenirao omladince Crvene zvezde. Od tada datira i njegovo poznanstvo sa Draganom Džajićem. Znam da ga Dragan ceni i da ima izuzetno visoko mišljenje o njemu kao treneru. Međutim, u poslednjim razgovorima, Sivić mi nije napomenuo da su ga zvali iz Crvene zvezde. Verujem da bi to uradio. On ima ugovor sa Diošđerom i tamo mu ide odlično. Ne znam da li bi dolazio ovde u ovaj osinjak”, kaže Đorić za MOZZART Sport.

Upravo na Đorićeve preporuke, Sivić je dobijao šanse u Fudbalskom Savezu Srbije. Po Đorićevim savetima, FSS je u nekoliko navrata angažovao Sivića. Dva puta kao selektora kadetske reprezentacije, jedan put omladinske, a bio je i privremeno rešenje na selektorskoj funkciji u mladoj reprezentaciji Srbije. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan DžajićMilovan ĐorićSrbijaSuperligaTomislav Sivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara