"Milošević i Radovan Ćurčić"
"Milošević i Radovan Ćurčić"

Đorić: Milošević se oko selektora pita koliko i bilo ko sa ulice

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.12.15. | 09:26

“On radi šta mu se kaže“, kaže nekadašnji srpski selektor i siva eminencija u srpskom fudbalu

Milošević i Radovan ĆurčićPuno poverenje za Radovana Ćurčića i Tomislava Sivića! U Fudbalskom savezu Srbije uvereni su da su to pravi ljudi. Savo Milošević bio je najglasniji zagovornik ideje da se briga o posrnulom A timu i verovatno najtalentovanijoj generaciji u istoriji srpskog fudbala poveri trenerima koji iza sebe nemaju baš impresivne biografije. Narod je bio protiv, ali ko još u FSS obraća pažnju na navijače? Milovan Đorić, čovek koji je iz senke godinama vedrio i oblačio u srpskom fudbalu, kaže ipak da to nije slučajnost, već da je posledica toga što je Milošević marioneta koja mora da radi šta mu se kaže.

Đorić u intervjuu za Informer pojašnjava da su Miloševiću propale neke poslovne investicije i da se samo zbog finansijskih problema uopšte prihvatio saradnje sa Tomislavom Karadžićem i ljudima koje je ne tako davno žestoko kritikovao.
"Zbog toga je sad pristao da radi ono što drugi traže od njega i dozvoljava da mu se ljudi mešaju u posao. Mora da sačuva tu foteljicu jer mu od nje zavisi egzistencija", kaže Đorić i nastavlja u još žešćem tonu tvrdnjom da je upravo Milošević bio jedan od najvećih protivnika ideje da sa za selektora Orlova imenuje Aleskandar Stanojević.
"Savo se oko selektora pita koliko i bilo koji čovek sa ulice. On dobije na papiru napisano koga treba da imenuje, pa onda izađe u javnost sa tim podatkom i kaže da je on odlučio. Posle debakla od Češke bio sam kod prijatelja u Savezu i nas petorica smo pričali o tome ko bi mogao da predvodi reprezentaciju. Tada sam pomenuo Aleksandra Stanojevića na šta je Milošević burno reagovao".

Izabrane vesti

Dodaje i da se ubuduće neće mešati u izbor selektora, osim ako ga prijatelji iz FSS ne pitaju za savet.
"E sad, oni nekad polsušaju, nekad ne. A Savu ne poslušaju nikad. On je tamo da sluša njih", kategoričan je Đorić u intervjuu za Informer.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaSavo Miloševićreprezentativni fudbalMilovan ĐorićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara