""
""

Originalno! SMS na ćirilici kao najava za transfer Markovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.08.17. | 12:21

Filipe, dobro došao!

Francuski drugoligaš Lans odabrao je zanimljiv način da najavi napadača i transfer koji sprema. Novi prvotimac ovog kluba trebalo bi uskoro da postane srpski fudbaler Filip Marković, a povodom toga marketing Lansa je odabrao originalan način predstavljanja.

Pustili su sliku na društvene medije na kojoj se vidi kako Dušan Cvetinović šalje poruku dobrodošlice Markoviću na ćirilici. Napravljen je mali gaf jer piše "dobrodošli" umesto "dobrodošao", mada to naravno niko neće uzeti za zlo. Važna je ideja i želja.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
(2,10) Lans (3,30) Brest (3,30)

Filip Marković je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Muskronom u kom je bio od 2015. godine, a radi se o igraču koji igra po krilu u napadu i biće osveženje za navalu Lansa koji je loše počeo sezonu u Ligi 2, ali ima velike ambicije.

Ko će izvaditi kestenje iz vatre?

Filip je stariji brat Lazara Markovića, a u karijeri je igrao za Teleoptik, Benfiku B, Majorku i prošao je mlađe kategorije Partizana.

Sigurno će biti od pomoći Lansu koji u prva dva meča nije došao ni do jednog boda i moraće što pre da uđe u seriju dobrih rezultata kako bi ušao u borbu za vrh tabele gde su ga mnogi "videli" pre početka prvenstva.

(FOTO: RC Lens)


tagovi

međunarodni fudbalLansFrancuskaFilip MarkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara