Orlići bez ispaljenog metka i gol-razlikom 0:6 okončali Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 22:11

Treći poraz selekcije Ivana Jevića

Da li je moglo bolje, to je stvar neke dublje analize. Ono što je činjenica jeste da su Orlići imali pretešku grupu na Evropskom prvenstvu, pa nisu imali nikakve šanse da se uopšte upuste u borbu za plasman u narednu fazu, ali ne samo to - takmičenje su okončali bez postignutog gola sa gol-razlikom 0:6!

Večeras je od selekcije Ivana Jevića u poslednjem kolu grupne faze bila bolja neustrašiva Holandija, koja je slavila sa 2:0 i ostvarila i treće slavlje bez primljenog pogotka (gol razlika 7:0).

Izabrane vesti

Oba gola za reprezentaciju iz zemlje lala postigao je mladi napadač Ajaksa Braja Brobi. Prvo u 26. minutu, a potom i u 55. kada je i definitivno razrešena svaka dilema po pitanju pobednika.

Srpski kadeti su nastupili u sastavu: KrstovićRadmanovac, Balaž, Eraković, MitrovićJovanović, NovakovićSavić, Zukić, DedijerVidosavljević. U drugom poluvremenu na terenu su se našli i Burmaz, Jocić i Kupusović.

Pored Holandije, plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva obezbedila je i Španija, koja je u direktnom okršaju za drugo mesto bila prilično ubedljiva protiv Nemačke (5:1).

GRUPA C:

Belgija - Danska 1:0 (1:0)

BIH - Republika Irska 0:2 (0:0)

GRUPA D:

Španija - Nemačka 5:1 (2:0) 

Holandija - Srbija 2:0 (1:0)

Foto


tagovi

Ivan Jević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara