""
""

Ostrvska elita u lovu na Fulamovo čudo od 17 godina! Priča se da je novi Geret Bejl

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.05.17. | 10:25

Leto se bliži, a red je sve duži

Krejven Kotidž i dalje slavi Slavišu Jokanovića i prolaz u dodatnu rundu takmičenja za ulazak u Premijer ligu. Posle tri pune sezone tavorenja u drugoligaškom društvu, Fulam je dobio šansu da se ponovo pridruži društvu najboljih. A jedan od onih koji su nosili mali londonski klub do plej-ofa je i supertalentovani tinejdžer - Rajan Sesenjon

Izabrane vesti

Momak koji tek sredinom maja puni 17 godina jedna je od najtraženijih mladih nada Engleske. U sezoni kada je definitivno napustio školu kako bi se posvetio fudbalu izbio je u prvi plan kod Slaviše Jokanovića, a Sesenjon je srpskom treneru vratio odličnim igrama, zbog čega se našao na listi želja ostrvske fudbalske elite. 

Posle Liverpula, o čijem ozbiljnom interesovanju se već pisalo, u red za potpis nadarenog brzanjca stali su i Arsenal, te Totenhem, Mančester Siti i Junajted. I svi oni već su slali svoje skaute na Fulamove utakmice kako bi pratili Jokanovog tinejdžera. Momka koga brojni, doduše senzacionalizmu skloni, engleski novinari već upoređuju sa Geretom Bejlom

Doduše, ima svojih sličnosti Sesenjon s velškom lokomotivom. Strašno je brz, okretan, igra na svim pozicijama po levom boku, od beka do krilnog napadača, a nije mu strano da napadne i sa suprotne strane. Dakle, reč je o raznovrsnom dečku, pred kojim je očigledno blistava budućnost. 

Ove sezone Sesenjon je na 29 utakmica u svim takmičenjima pribeležio sedam golova četiri asistencije. Njegova trenutna cena je oko 4.000.000 evra, ali navodno u Fulamu nisu spremni za razgovore ukoliko stignu ponude manje od 15.000.000 evra. I to je donja granica. 

Da li će Fulam uspeti da iskoristi situaciju kako bi na aukciju stavio najblistaviji biser?

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalČempionšipEngleskaEvropaFulamLiverpulMančester SitiPremijer ligaRajan Sesenjon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara