"Radovan Drašović je dao dva gola"
"Radovan Drašović je dao dva gola"

Osveta - drugi deo: Jug je dobro zapamtio šta mu se desilo na Banjici

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.17. | 19:45

Mladi tim Partizana završio takmičenje u Triglav ligi, porazom u polufinalu - 4:18

Radovan Drašović je dao dva golaRazlika u klasi. Uspeo je Partizan pre mesec dana da ga prepadne i uzme mu meru (16:14), ali na duge staze je Jug, ipak, svemirski brod za najuspešniji srpski klub. Bar u ovom trenutku. Videlo se to najbolje na „Gružu“, u polufinalu Triglav lige, gde su Dubrovčani slavili laganu pobedu i popeli se na poslednji stepenik sa kojeg im se ukazuje pehar regionalnog prvaka - 4:18.

Ovo je Jugu čak osmo finale pomenutog takmičenja u čijem će devetom izdanju rival da mu bude bolji iz okršaja Jadrana iz Herceg Novog i zagrebačke Mladosti.

Izabrane vesti

Neizvesnost, ako je uopšte i postojala, imajući na umu razliku u kvalitetu i iskustvu, nestala je u drugoj četvrtini, kad je ekipa Vjekoslava Kobešćaka pojačala ritam i stekla četiri gola prednost. A to je za mladi, poletan, ali ne i dovoljno zreo sastav sa Banjice, bilo neuhvatljivo.

Nikola Jakšić protiv JugaProtiv prvaka Evrope i uz italijanski Pro Reko glavnog favorita za osvajanje Lige šampiona, sastav novog trenera Stefana Ćirića, nekako se nosio samo u prvoj četvrtini, koji je izgubio sa podnošljiva dva gola razlike, ali je domaćin potom dodao glas i doslovce potpotio mlađariju iz Beograda, koja nije dala gol od sredine druge deonice do kraja meča.

Bila je to osveta Juga za pomenuti poraz od 25. februara, inače jedini koji su Dubrovčani pretrpeli u Triglav ligi. Uz napomenu da su slavili i 1. marta u Ligi šampiona 21:9, pa večeras još surovije, sa 14 razlike.

Najefikasniji igrač susreta na „Gružu“ bili su Felipe Perone i Havijer Garsija sa po tri pogotka, dok su kod crno-belih jedini precizni bili Radomir Drašović i Mihajlo Repanović sa po dva pogotka.

-----------------------------------------------------------

JUG - PARTIZAN 18:4
/3:1, 6:3, 3:0, 5:0, 6:0/

Dubrovnik
Bazen: Gruž
Sudije: Miroslav Vlašić (Hrvatska), Andreja Stanojević (Srbija)

Jug: Bijač, Macan, Fatović, Lončar, Joković, Garsija, Marković, Ivanković, Pavličević, Perone, Benić, Obradović, Popadić, Vrlić.

Partizan: Dobožanov, Lukić, Janković, Repanović 2, Lazić, Manojlović, Drašović 2, Andrejević, Jakšić, Tanaskković, Stojanović, Janković, Belopavlović.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

VK PartizanVK JugVaterpolo PartizanvaterpoloTriglav ligaJug

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara