Osveta Galate ili novo iznenađenje?

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.08.18. | 16:19

Izabranici Fatiha Terima susreću se u Superkupu sa Ahisarom na čijoj klupi odnedavno sedi Safet Sušić

Galatasaraj i Ahisar ukrštaju koplja u turskom Superkupu (19.45). Šampion na osvajača kupa...

Iako je Ahisar završio sezonu na 11. mestu sa 33 boda manje u odnosu na Galatu, nikako ne treba prenebregnuti činjenicu da je ovaj tim izbacio Lavove iz polufinala kupa i na kraju stigao do trofeja. Galatasaraj je slavio oba puta u prvenstvu i svakako je favorit na ovom susretu i biće izrazito motivisan da osvoji još jedan pehar. Nema sumnje da bi trijumf dao vetar u leđa izabranicima Fatiha Terima koji su, podsećanja radi, protekle sezone osvojili titulu u uzbudljivom finišu u kojem su iza sebe ostavili Fenerbahče, Bašakšehir i bivšeg prvaka Bešiktaš. 

Izabrane vesti

Galatu su tokom letnjeg prelaznog roka napustili Hakan Balta, Koraj Gunter, Jasin Oztekin i Džejson Denajer, koji se vratio u Mančester Siti. Došli su Henri Onjekuru i Mugdat Čelik, dok je otkupljen ugovor Juta Nagatoma, nekadašnjeg levog beka Intera iz Milana.

A veliki uspeh Ahisara prošle sezone nije bio dovoljan da svoj posao zadrži Okan Buruk, već ga je nasledio legendarni Safet Sušić

Kako bilo, najrealniji tip je kec na Galatu. Ipak, ako mislite da bi Ahisar ponovo mogao da zaprži čorbu Lavovima, ni GG ne bi trebalo odbaciti. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 19:45 5301 TURSK Galatasaray - Akhisar tgg gg 1,67
Ukupna kvota1,67

Foto: Shutterstock


tagovi

Galatasarajahisar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara