Osveta vredna prve lige

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.10.18. | 09:20

Poslednji poraz Helsinborg, inače šampion iz 2011. godine, doživeo je u junu upravo protiv Halmstada

Četiri meseca i kusur Helsinborg nije položio oružje u šampionatu, te se sa debelim razlogom nada povratku u elitu, nakon što je pre dve sezone skliznuo u drugi rang. "Meč loptu" broj jedan na putu do zacrtanog cilja Crveni će imati protiv jednog od retkih dužnika iz tekuće takmičarske godine - Halmstada (19.00).

Interesantno, pomenuti poraz upisan sredinom juna Helsinborg - inače prvak Švedske iz 2011. -  zabeležio je upravo protiv Halmstada, koji će na stadionu Olimpija pokušati da zadrži teoretsku šansu za mestom u Alsvenskanu ili baražu. Sa druge strane, pred četom Per-Ole Ljunga je prosta računica. Pobedom će biti proslavljen povratak u društvo najboljih tri kola pre kraja, dok bi podelom plena ili "nulom" žurka na jugu bila odložena.

Izabrane vesti

Helsinborg je ubedljivo najjači domaćin u Supertanu sa 12 pobeda i porazom na 13 mečeva (gol-razlika 26:6), Halmstad ne toliko strašan gost sa čak pet poraza, dva nerešena ishoda i šest pobeda na 13 utakmica, pa se kec nameće kao logično rešenje. Ako vam kec ne zadovoljava apetite, "pojačajte" ga sa golovima. Na deset proteklih dvoboja Helsinborga i Halmstada viđena su bar dva, a na minulih sedam između dva i četiri.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5418 ŠVE 2 Helsingborg - Halmstad kmb 1&2-4 (-) 2,10
Ukupna kvota2,10

ŠVEDSKA 2 - 27. KOLO

Utorak
19.00: (1,55) Helsinborg (3,90) Halmstad (5,60)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2sportsko klađenjeHalmstadHelsinborg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara